Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden çorba yok ki?
çorba içseniz mideniz rahatlar iftarda...
şimdi çook canım cekti küçük bi kurabiye sekersiz sade kahwe
canım ya, bazen benimde fındıklı,unlu kurabiye krizim tutuyor. böyle çayın yanında offf miss
günün birinde bende yiycemm ama o gün bugün değil diyorum.
bugün ne hikmetse çok halsiz kaldım. akşam gözüm çok açtı. gözümün aç olduğu zamanlarda en büyük kurtarıcım bol yeşil salata.
bu akşamki menüm: haşlama tavuk
bol yeşil salata
2 yk yoğurt
şimdide yeşilçayımı içiyorumm...
kızlar aynennnn =) 2 bardak suyla başladım, bi kase çorba içtim. bi kase de yoğurtlu salatamdan koydum kendime ama yarısında bıraktım =)
sonra da sindirmek için yürüyüşe çıktık babamla. güya hafif tempolu yürücektik, babam çok spor yapar da alışmış o kadar hızlı yürüdük ki bi de bizim buralar yokuş hep, eve geldiğimde kalbim güm güm yapıyodu =)
midem biraz daha inince leslie 4 mile super challange'a başlicam
şu bi türlü gitmeyen kilolar inatsa ben çok daha fazla inatımmm
gündüz baya yedim şimdi hala aklımda dondurma var
ama yemicem bu akşam. yersem de yarın gündüz en azından yakarım
Sonradan aynı düşünceyle ekledim ben de çorbayı zaten :)
1,5 kepçe kadar tavuk çorbası içtim.
Hatta çok yedim psikolojisine girdim bugün yine Ama sonradan 1 buçuk saatten fazla bir süre ayaktaydım.Bacakların açılıp kapatıldığı şu leslie hareketini yaptım ,kalçamı duvara vurdum ,hatta biraz da evde koştum Rahatladım şimdi biraz
canım ya, bazen benimde fındıklı,unlu kurabiye krizim tutuyor. böyle çayın yanında offf miss
günün birinde bende yiycemm ama o gün bugün değil diyorum.
bugün ne hikmetse çok halsiz kaldım. akşam gözüm çok açtı. gözümün aç olduğu zamanlarda en büyük kurtarıcım bol yeşil salata.
bu akşamki menüm: haşlama tavuk
bol yeşil salata
2 yk yoğurt
şimdide yeşilçayımı içiyorumm...
Az once 30 dk'lık yürüyüşüme basladıım.Her gün 2-3 dk dahada fazlalaştırıcam.Baya ter attıım. Az sonra yesilcayımı iciiipp ciğ köfte yiceeeeeeemmm dürüm yerine marulla yiceem daha mantıklı heeeem
Kızlar ramazan ayında regl dönemine nasıl beslenmeliyiz ? Öneriniz var mı ?