- 11 Ocak 2011
- 2.477
- 31
canım ya aileler anlamıyo bizi her zaman ye ye derler onlar.. yazın grip olmuştum zayıflarsan güçsüz düşersin dedi bana herkes, babam kayınbabam hepsi..
ne ilgisi var 5 kilo fazlayı vermekle üşütüp hasta olmanın.. klima çarpmıştı beni sadece
hele annanem etrafta hasta kim varsa onları saydı onlar gibi olma ye dedi bana.. sofrada işi bırakıp senin yediklerini sayarlar..
ama zayıf biri olsan midem şişti yemicem desen kimse küsmez yemedin diye. senin dikkat ettiğini istesen yiyebileceğini bildiklerinden ısrar ediyolar.
bence hiç umursama..
bir de çorbayı içince off şiştim de şiştim patladım de.. oruçtan mide küçülüyo yerim kalmadı of puf demeye başla
ısrarlar geldikce yerim yok dersin..
hem hareketlisin hem oruç tutuyosun bedenin kendini korumaya almış olabilir..
hormonlarına fln baktırdın mı hiç..
başkalarıyla da kıyaslama kendini.. o tatlı yiyen zayıfların porsiyonu her zaman bizim porsiyonlardan küçüktür.. sanki çok yeyip zayıf kalıyo gibi gelir bize ama yakından bilsen pek fazla yemediklerini görürsün.. gerçekten çok yeyip kilo almamak da sorun zaten. tiroidin fazla çalıştıgına delalet olabilir..
nutella reçel vs bunlarda beyaz ve işlenmiş şeker oldugundan kana hemen karışıp kan şekerini yükseltirler sonra hemen kan şekeri düşer ve acıkırız
hakiki pekmezde ise meyve şekeri var daha uzun süre tokluk hissi verir.. enerjisi de baya fazla ama.
ekmeksiz 2-3 tatlı kaşığı yesen yeter
ay canim bizimkilerde öyle diyor yok hasta olursam nedeni kilo vermemmi$ yok çok zayiflayinca herkes beni hasta sanirmi$ daha neler neler...
$u midem $i$ti olayina denicem :)
evet hormonlarima baktirdim hiçbir sorun yok sadece tiroidimde nodüller var ama kiloya etkisi olmazmi$
nutella konusuna gelince, ben günde 2 ka$ik yemezsem doymuyorum, mesela canim tatli istediginde diyelimki bir dilim baklava yedim, yesemde canim yine tatli istiyor yine baklava yiyorum yine geçmiyor ve bisküvide yemek zorunda kaliyorum ve bu böyle devam ediyor ancak canim tatli istediginde nutella yedigimde kesiliyor yani yemek yeme ihtiyaci bile duymuyorum o yüzdende yiyorum