Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben günde 3 bardak suyu anca içerim normalde 1 1.5 litre içiyorum şimdi en fazla o da yani ...
Canım ben kendime gore cevap vermek istiyorum sorularına :) Ramazandan once 73 kiloydum zor güc bela ugrasa ugrasa 69'a kadar inebildim fakat ramazandan 1 hafta once bıraktım kendimi (eğer bırakmasaydım daha fazla kilo verebilirdim ) Neyse bu topigi actım care yoktu cünkü aynada gördügüm ben cok rahatsız ediciydi.Sagolsunlar katılım cok oldu yediklerimi paylaşarak arkadaşlarım sayesinde neyin ne kadar oldugunu ne kararda yiyecegimi kavrayabildim.İlk haftayı 2.5 kiloyla bitirdim.Tabi ilk hafta çikolota,dondurma, mantı bile yedigim olmadı mı tabikide oldu ama hepsi kararında yani yememezlik yapıp kendimi diyet psikolojisine sokmadım. Çikolata yiyorsam teraviden sonra yarım yedim..Herşeyi yarıladım.Bide günde 3 lt suyumu ve yeşilcayımı eksik etmiyorum.Yani hic bi seyden uzak tutma kendini sonucta 16 saatin aclıgı var . Her şeyden alsın vücudun cünkü onun şekerede tuzada yağada ihtiyacı var biliyosun . Herşeyi kararında yersen kilo vermen mümkün emin ol ben mi 67 ye düşceem derdim ama kendine inanıyosan mümkündür.Diger arkadaşlarımdanda veren oldu en kötü ihtimal vermeyenler oldu ama en önemlisi almadılar da.Benim diyeceklerim bu kadar, beyaz ekmekten uzak dur yeter
hayatım boyunca hep böyle tombik kalıcam sanırsaammmmmmm :26::26:
tartılmıcam ben yaaa
aynen bende canım yaa.. yeni yeni kıyafetler almak istiyorum ama bu kiloyla olmuyor ki hiçbirşey
napıcaz biz yaa
iş varya sadece bir kaşıkta ya o kaşığı zaptedebilsek hersey olucak
arkadaşlarr moralim çokk şükürr süperrr
ramazandan iki hafta önceden başlamıştım diyete, ramazandada devam ettim . yani 1 ayda bir beden inceldimm:)) pantolon almıştım bir beden küçük onu giymenin mutluluğunu yaşıyorum
sahurda zar zor meyve yada kahvaltılık yiyorum.
iftar menüm: 2 kepçe yayla çorbası
fırında köfte patates (2 köfte 1patates)
salata
herkeze kolay gelsinnnn...
bilmiyorum canım ben kendimi tutuyorum o konuda bir sıkıntım yok az yiyiyorum zararlı şeyleride hayatımdan çıkardım tüketmiyorum ama spor yapamıyorum ben ozamanda bir faydası olmuyor kendimi tutmamın
ben hep az yicem az yicem diyorum ama tencerenin başına gidince koydugum yemek o kdar az geliyoki dolduruyorum zayıflara bakıyorumda bi kepçeden fazla bişey yemiyolar fuzuli zayıf değil onlarrr
kilo veriyosan ramazanda spor yapmanın çok bi önemi yok bu halsizlikle napabilcenki insanın dermanı olmuyo
ya ben iftar sahur arası en az 2 litre su içiyorum ama yinede veremiyorum
bide dogum kontrol hapı iştahımı açtı benim