- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.753
Bakalım kim olacakBi dahakine kirmizi pabucriko olsun artikyeter kiz 2-3 oldu hamile kadin 1.olsun artik
Dimi belki ben Lahmacunum kazanacaz kapatılırmı hiç bak 70 olmuşum geliyom son gaZO zaman da haksizlik olurdu ama kuzu.adminler her istediginde anketi kapatsa adil olmaz ki.simdi minik onde anket kapatilsa minik kazanacak ama daha 9 gun var normalde belki de 4-5 gun sonra sen one gececeksin zaten oyle aman aman bi fark yok ki.sıkma tatli canini
Yani ola bilir tabiDimi belki ben Lahmacunum kazanacaz kapatılırmı hiç bak 70 olmuşum geliyom son gaZ
Yine accıkta beni destekle enazından 100e tamamlıyayımYani ola bilir tabibak minik kankam olmasa oylarimi sana devrederdim
Tamamlarsin ya daha cok varYine accıkta beni destekle enazından 100e tamamlıyayım
Bidaha bildirim gitcekmi acep :)Tamamlarsin ya daha cok var
Ooo beni unutmayan bir cankuş varBi dahakine kirmizi pabucriko olsun artikyeter kiz 2-3 oldu hamile kadin 1.olsun artik
Kim tutar seni goca gonyalıDimi belki ben Lahmacunum kazanacaz kapatılırmı hiç bak 70 olmuşum geliyom son gaZ
Ikına ıkına ilerliyorum arkanızdan hemşom,Yıkılmadım ayaktaymKim tutar seni goca gonyalı
Biz bitti demeden bitmez hemşoIkına ıkına ilerliyorum arkanızdan hemşom,Yıkılmadım ayaktaym
Cnm bütün oylamalar 1 hafta sürmüyor mu?Neden haksızlık olurdu anlamadım..O zaman da haksizlik olurdu ama kuzu.adminler her istediginde anketi kapatsa adil olmaz ki.simdi minik onde anket kapatilsa minik kazanacak ama daha 9 gun var normalde belki de 4-5 gun sonra sen one gececeksin zaten oyle aman aman bi fark yok ki.sıkma tatli canini
Diger oylamalar bir hafta suruyo ama Ramazan sofralari sanirsam hep boyle 1 ay suruyo canim herhalde ayi tamamlamak icin.Cnm bütün oylamalar 1 hafta sürmüyor mu?Neden haksızlık olurdu anlamadım..
Kural ve tarih ilk gün yazılıyor.Bunu hepiniz en baştan biliyorsunuz.Diger oylamalar bir hafta suruyo ama Ramazan sofralari sanirsam hep boyle 1 ay suruyo canim herhalde ayi tamamlamak icin.Nevreste daha iyi aydinlatir tabi.
ayrica topik acildigi gun oylamanin bitis tarihi ilk sayfada yaziyor sonradan verilmiyor bu karar
Cnm bütün oylamalar 1 hafta sürmüyor mu?Neden haksızlık olurdu anlamadım..
Ben bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum hippo hatta geçen hafta bizde uzun dediğimiz zamanDiger oylamalar bir hafta suruyo ama Ramazan sofralari sanirsam hep boyle 1 ay suruyo canim herhalde ayi tamamlamak icin.Nevreste daha iyi aydinlatir tabi.
ayrica topik acildigi gun oylamanin bitis tarihi ilk sayfada yaziyor sonradan verilmiyor bu karar
Canım tarih ilk günden beri böyle ve yıllardır sonradan hic değiştirilmedi.Ben bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum hippo hatta geçen hafta bizde uzun dediğimiz zamanNevreste ayı tamamlamak için olduğunu söylemişti
Bazen 15 bazen 10 gün sürüyor falan demişti sanki
Lafın sonunu anlamadımCanım tarih ilk günden beri böyle ve yıllardır sonradan hic değiştirilmedi.
Yani herkes bunu bilerek katılıyor.
Kimin nasibi ise o alacak. Haksızlık var diye bir şeyi kabul etmiyorum.
Haksizlik yok diyo kankaLafın sonunu anlamadım
Düzelttim telefon hatasıLafın sonunu anlamadım
Aynen canım uzatmaya gerek yok:)Haksizlik yok diyo kanka