Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Kural ve tarih ilk gün yazılıyor.Bunu hepiniz en baştan biliyorsunuz.
İlginç olan oylamada geriye düşünce itiraz etmek keşke en baştan itiraz edilseydi
Mesajım sana değil canım genele yazdım
Ee ben baştan beri söyledim nevroş aşkolsun 1 ay çok uzun anket her zmnki gibi olsaama yeni yarış başlamasa diye..

Ben bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum hippo hatta geçen hafta bizde uzun dediğimiz zaman Nevreste ayı tamamlamak için olduğunu söylemişti

Bazen 15 bazen 10 gün sürüyor falan demişti sanki
Canım nolur küsme bak ben dedim baştan beri bütün sofralar birinciliği hakedecek şekilde güzel seninki de hakediyo.. benim üzüldüğüm 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yani her zmnki gibi sürseydi farklı olurdu.. yoksa şimdiye kdr kaç yarışa katıldım haksızlık şu bu demedim..

Ee ben baştan beri söyledim nevroş aşkolsun 1 ay çok uzun anket her zmnki gibi olsaama yeni yarış başlamasa diye..
Ama biz böyle uygun bulduk.
Yani herkes bilerek katıldı.
Önde giden arkadaşımızı kırmayalım demek onun nasibi o alacak. Ayrıca oylama henüz bitmedi.Asıl şimdi kapatırsak haksızlık olur.Belkide 3.gelip öne gececek

İşte demek istediğim bu oluyor.öne geçen arkadaş kendini kötü hissediyor.
Amaonun suçu değil biz ramazan sofralarında süreyi esnek tutuyoruz.Bunu en baştan beri söylüyorum.

Hayır hayır kim kazanırsa o hakeder tabi.. ama ben son anda çamura yatmış olmak istemem.. inan daha oylama yeni açıldığında baktım hatta yazdım aa yeni gördüm 1 ay sürecekmiş diye.. sadece 3 hafta birinci olup normal oylama süresi olsa kazanacakken 1 ay sürünce kaybettiğime üzüldüm o kdr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…