- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Sağol kankaHaksizlik yok diyo kanka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kankaHaksizlik yok diyo kanka
Adam içine duseceksin tuvaletin diyor ben kaçtımAynen canım uzatmaya gerek yok:)
Ayni seyi dusunuyoruz nevo sorun yokKural ve tarih ilk gün yazılıyor.Bunu hepiniz en baştan biliyorsunuz.
İlginç olan oylamada geriye düşünce itiraz etmek keşke en baştan itiraz edilseydi
Mesajım sana değil canım genele yazdım
Aynen olur boyle seyler insan bir olup birden gerileyince icinde bi seyler kopuyor kendimden biliyorumAynen canım uzatmaya gerek yok:)
Adam içine duseceksin tuvaletin diyor ben kaçtım
Sizden ricam sadece oylamayı takip edelimYeni kategoriyi merak edelim .Gerisini es geçelimAyni seyi dusunuyoruz nevo sorun yok
Bu oluyor canım tatlılarda 2.ydin sonra gerilemedin miAynen olur boyle seyler insan bir olup birden gerileyince icinde bi seyler kopuyor kendimden biliyorum
İyi hatirlattin yeni kategori tatli mi tuzlu mu acepSizden ricam sadece oylamayı takip edelimYeni kategoriyimerak edelim .Gerisini es geçelim
Ya salatalar ve mezelere ne demeliBu oluyor canım tatlılarda 2.ydin sonra gerilemedin mi
Ben çok gördüm:)
Daha konuşmadıkİyi hatirlattin yeni kategori tatli mi tuzlu mu acep
Ama nasip kiminse o aldı:)Ya salatalar ve mezelere ne demeli
Evet yasmin cigim kazandibu arda granit tenceresinde gozum kaldiydi degistirdilerAma nasip kiminse o aldı:)
Nazar ettinEvet yasmin cigim kazandibu arda granit tenceresinde gozum kaldiydi degistirdiler
Oyle oldu galibaNazar ettin
Yok o 2.hediyeden daha çok memnun oldu:)Oyle oldu galiba
Ee ben baştan beri söyledim nevroş aşkolsun 1 ay çok uzun anket her zmnki gibi olsaama yeni yarış başlamasa diye..Kural ve tarih ilk gün yazılıyor.Bunu hepiniz en baştan biliyorsunuz.
İlginç olan oylamada geriye düşünce itiraz etmek keşke en baştan itiraz edilseydi
Mesajım sana değil canım genele yazdım
Canım nolur küsme bak ben dedim baştan beri bütün sofralar birinciliği hakedecek şekilde güzel seninki de hakediyo.. benim üzüldüğüm 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yani her zmnki gibi sürseydi farklı olurdu.. yoksa şimdiye kdr kaç yarışa katıldım haksızlık şu bu demedim..Ben bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum hippo hatta geçen hafta bizde uzun dediğimiz zaman Nevreste ayı tamamlamak için olduğunu söylemişti
Bazen 15 bazen 10 gün sürüyor falan demişti sanki
Şurada en önde yerimi aldım biliyorsunSizden ricam sadece oylamayı takip edelimYeni kategoriyi merak edelim .Gerisini es geçelim
Ama biz böyle uygun bulduk.Ee ben baştan beri söyledim nevroş aşkolsun 1 ay çok uzun anket her zmnki gibi olsaama yeni yarış başlamasa diye..
İşte demek istediğim bu oluyor.öne geçen arkadaş kendini kötü hissediyor.Canım nolur küsme bak ben dedim baştan beri bütün sofralar birinciliği hakedecek şekilde güzel seninki de hakediyo.. benim üzüldüğüm 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yani her zmnki gibi sürseydi farklı olurdu.. yoksa şimdiye kdr kaç yarışa katıldım haksızlık şu bu demedim..
Hayır hayır kim kazanırsa o hakeder tabi.. ama ben son anda çamura yatmış olmak istemem.. inan daha oylama yeni açıldığında baktım hatta yazdım aa yeni gördüm 1 ay sürecekmiş diye.. sadece 3 hafta birinci olup normal oylama süresi olsa kazanacakken 1 ay sürünce kaybettiğime üzüldüm o kdr..Ama biz böyle uygun bulduk.
Yani herkes bilerek katıldı.
Önde giden arkadaşımızı kırmayalım demek onun nasibi o alacak. Ayrıca oylama henüz bitmedi.Asıl şimdi kapatırsak haksızlık olur.Belkide 3.gelip öne gececek