- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
Canım senin adına bende cok üzüldüm evet ayni ne yapalim kismet canını sikma kuzumÇok moralim bozuldu gerçekten ama kazanamamış olmak değil 3 hafta birinci olup son anda gitmesine.. yani 1 ay anket mi olur?
Daha 9 gün varsa sen de birinci olabilirsin kanki bu oylama yer yerinden oynuyorAllahim daha 9 gun var ne oylamaymis bitmek bilmedi
iyi gceler canım cnmHerkese iyi geceler :)
İy gecelerHerkese iyi geceler :)
iyi geceler cnmİyi geceler
Nasılsın canımiyi geceler cnm
Bende şükür iyiyim bi oylamaya bakayım dedim baktım ama iki dünya bi araya gelse birinci olamamcok şükür iyiyim canım.
sen nasılsın
inşallah önümüzdekilere bakıcaz artık :)Bende şükür iyiyim bi oylamaya bakayım dedim baktım ama iki dünya bi araya gelse birinci olamam
EVET oyle olacak mecburen önümüzdeki yarışmada ne var acabainşallah önümüzdekilere bakıcaz artık :)
bilmem ki acaba tatlı mı tuzlu muEVET oyle olacak mecburen önümüzdeki yarışmada ne var acaba
Bence ikiside değil ama ikiside değilse ne olabilir onu bilmiyorumbilmem ki acaba tatlı mı tuzlu mu
bekleyip göreceğiz bakalım :)Bence ikiside değil ama ikiside değilse ne olabilir onu bilmiyorum
Evet oyle bekleyelim bakalım bende bu yarışmada pro olabilirim belkibekleyip göreceğiz bakalım :)
bencede öyle bir sürpriz gelebilir :)Evet oyle bekleyelim bakalım bende bu yarışmada pro olabilirim belki
Zaten tek siyahi benim yarışmadabencede öyle bir sürpriz gelebilir :)
bizde serbetli tatlılarda olmuştuk galiba:)Zaten tek siyahi benim yarışmada
Ahhh Harika insallah bende olurumbizde serbetli tatlılarda olmuştuk galiba:)