- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
inşallah canım :)Ahhh Harika insallah bende olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım :)Ahhh Harika insallah bende olurum
Evet kankacım tatlılarda pro olmustukbizde serbetli tatlılarda olmuştuk galiba:)
öyle idi dimi kankacım b12 eksik buara bende o yüzden pek net hatırlayamıadım :)Evet kankacım tatlılarda pro olmustuk
Benimde ilk yarısmamdı kankacım ordan biliyorum :)))öyle idi dimi kankacım b12 eksik buara bende o yüzden pek net hatırlayamıadım :)
benimde 2. idi :):)Benimde ilk yarısmamdı kankacım ordan biliyorum :)))
O zaman da haksizlik olurdu ama kuzu.adminler her istediginde anketi kapatsa adil olmaz ki.simdi minik onde anket kapatilsa minik kazanacak ama daha 9 gun var normalde belki de 4-5 gun sonra sen one gececeksin zaten oyle aman aman bi fark yok ki.sıkma tatli caniniYa hediye değil inan.. ama 1 ay oylama çok ben 3 kere ramazan sofralarında denk geldim.. Yani yeni yarışma yapılmasaydı ama anket kapatılabilirdi neyse kısmet zateb biliyoeum
Yok kanka benim tren kacti coktanzaten bu sefer de kazanirsam liz bana don atlet neyim yollar artikDaha 9 gün varsa sen de birinci olabilirsin kanki bu oylama yer yerinden oynuyor
Fark az fark bi bildirime daha bakar 2.liğe düşüşünDaha 9 gün varsa sen de birinci olabilirsin kanki bu oylama yer yerinden oynuyor
Canım komşum günaydınGünaydınnn ❤
Yok morti ayıp olurFark az fark bi bildirime daha bakar 2.liğe düşüşün
Yengeleri teyzeleri kap gel haydi
Bos ver kanka sal gitsinBirTutamMutluluk20 ben cool olamıyorum
Sal demene gerek yok çoktan saldım :))Bos ver kanka sal gitsin
Sende biriko yapSiradaki riko gelsin tontriko ile gezmek şart ondan sonra bahtım açıldı
Bi dahakine kirmizi pabucriko olsun artikyeter kiz 2-3 oldu hamile kadin 1.olsun artikSiradaki riko gelsin tontriko ile gezmek şart ondan sonra bahtım açıldı