- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Ee napim nevroş üzülmiyim miİşte demek istediğim bu oluyor.öne geçen arkadaş kendini kötü hissediyor.
Amaonun suçu değil biz ramazan sofralarında süreyi esnek tutuyoruz.Bunu en baştan beri söylüyorum.
İyi bari sevindimYok o 2.hediyeden daha çok memnun oldu:)
Haklısın aynı şeyi bende yaşadım. O duyguyu biliyorum.Hayır hayır kim kazanırsa o hakeder tabi.. ama ben son anda çamura yatmış olmak istemem.. inan daha oylama yeni açıldığında baktım hatta yazdım aa yeni gördüm 1 ay sürecekmiş diye.. sadece 3 hafta birinci olup normal oylama süresi olsa kazanacakken 1 ay sürünce kaybettiğime üzüldüm o kdr..
Üzül tabi ama sitem etme ne olur.Dün bir şeyler yazmıştın bir daha katılmam vs..Ee napim nevroş üzülmiyim mi
Tamam aklımda tutuyorumİyi bari sevindimbi dahaki hedefim granit tencere zaten 1 hakkim kaldi
Ben bilr kazana bilirim yaniAma biz böyle uygun bulduk.
Yani herkes bilerek katıldı.
Önde giden arkadaşımızı kırmayalım demek onun nasibi o alacak. Ayrıca oylama henüz bitmedi.Asıl şimdi kapatırsak haksızlık olur.Belkide 3.gelip öne gececek
Aynen niye olmasınBen bilr kazana bilirim yanitamam saka yaptim tasa tutacaklar beni
Bak bir oy artmisim bileAynen niye olmasın
Umut varBak bir oy artmisim bile
Kemerimi taktımSıkı durun size yeni kategoriyi söylüyorum
Malzemeler söylenerek yapılacaksa o malzemelerin ana malzemesi zeytinyağıKemerimi taktım
YaratıcıMalzemeler söylenerek yapılacaksa o malzemelerin ana malzemesi zeytinyağı
EstağfirullahYaratıcı
Senin tahminler tutuyor gardasimMalzemeler söylenerek yapılacaksa o malzemelerin ana malzemesi zeytinyağı
Çok şükür gardaşım bana güvenin sizSenin tahminler tutuyor gardasim
Geldim komsum
Spor mu yapıyorsun
Ne güzel canım ben bu ara hiç spor yapmıyorım tembelleştimAynen kuzum