Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤
CanisiDışarısı serindw bizimde ev sıcak benim kız bile yavrum sıcak diye zor uyuyor. İnşallah iyi sonuçlar alırsın duamdasın kuzum
İyidir kankacim dolaniyom evin içinde buldugum serin yerlerde kısa süreli konaklaya konaklayaIyiyim kankacım sen nasılsın ❤
İyiyim canım sen nasılsın
Çok şükür canım biraz basım ağrıyor iki gündür nazar mı oldum yoksa niyetine şifa için bir okuyun ben mazeretliyim :)İyiyim canım sen nasılsın
Gel bize kankacım bizim ev serin bende üşüyorumİyidir kankacim dolaniyom evin içinde buldugum serin yerlerde kısa süreli konaklaya konaklaya
Vallahi mi ne güzel kankacim kıymetini bil.biz yaniyoz burdaGel bize kankacım bizim ev serin bende üşüyorum
Burda aksam 5 e kadar sıcak oluyor sonra yagmur yagıyor 1 haftadır canım onun etkisi ama cok asırı sıcak olmazsa ankara aksamları serin oluyorVallahi mi ne güzel kankacim kıymetini bil.biz yaniyoz burda
Bu gün dışarda işlerim vardı tda öğlen vakti çıktım geldiğimden beri yamuldum sıcağa hiç dayanamıyorum.kankaBurda aksam 5 e kadar sıcak oluyor sonra yagmur yagıyor 1 haftadır canım onun etkisi ama cok asırı sıcak olmazsa ankara aksamları serin oluyor
Profil mesajlarında di mi ben de gördüm bugün pek aktifNevreste yazdırdım oğlumu futbola bu hafta sonu başlayacak bakalım
Bu arada demin iki v li bir nevvreste gördüm
Günesde kalmak iyi gelmiyor o zaman kankacımBu gün dışarda işlerim vardı tda öğlen vakti çıktım geldiğimden beri yamuldum sıcağa hiç dayanamıyorum.kanka
Aynen canımProfil mesajlarında di mi ben de gördüm bugün pek aktif
Evet kankacim bana söyle sonbahar olacak.ooh missGünesde kalmak iyi gelmiyor o zaman kankacım
Kankacım onada daha cok var yaa ama zaman cabuk geciyor bir bakmısızı eylül gelmişEvet kankacim bana söyle sonbahar olacak.ooh miss
Sağ olduk mu geçiyor kanka aylar şimdi günler gibi geçiyir baksana yıli yariladik bileKankacım onada daha cok var yaa ama zaman cabuk geciyor bir bakmısızı eylül gelmiş
Öyle kankacım bir an sonbahara cok var dedim sonra baktım hazirandayız bitmek üzere bileSağ olduk mu geçiyor kanka aylar şimdi günler gibi geçiyir baksana yıli yariladik bile
Hayırlı olsun canımNevreste yazdırdım oğlumu futbola bu hafta sonu başlayacak bakalım
Bu arada demin iki v li bir nevvreste gördüm
Okuyayım canımÇok şükür canım biraz basım ağrıyor iki gündür nazar mı oldum yoksa niyetine şifa için bir okuyun ben mazeretliyim :)
Allah razı olsun canımOkuyayım canım