Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Boyun kac canim?benim boy kisa olunca alcak topukluyla dugune gidemiyorum 3 kucuk bebeyle 13 santimlik topuklu ayagimda:KK70:
158 canım 6-7 cm anca kalın topuk aldım birde alışık değilim diye ama güzel durdu ayağımda beğendim ☺️ Maşallah 🧿 valla ben hem yürüyemiyorum hem cesaret edemem de helal olsun ☺️

Beniimki bu gun 6 kilo cilek bulup almis:KK45:onu ayiklayana kadar anam agladi🙄2 kilosundan recel yaptim 1 kilosunu cocuklara ayirdim kalanini da komposto yapiyorum su an.gecen gun de kara dut kompostosu yapmistim kis hazirliklarina tam gaz devam:KK70:yarin da yesil domates tursusu yapicam bi arkadas yollicakmis aksam
Of ben daha hiç başlamadım tatilden sonra artık içim alırsa yaparım 😀

Beniimki bu gun 6 kilo cilek bulup almis:KK45:onu ayiklayana kadar anam agladi🙄2 kilosundan recel yaptim 1 kilosunu cocuklara ayirdim kalanini da komposto yapiyorum su an.gecen gun de kara dut kompostosu yapmistim kis hazirliklarina tam gaz devam:KK70:yarin da yesil domates tursusu yapicam bi arkadas yollicakmis aksam
Kolay gelsin canım:)
Bizde reçel pek yenmiyor.Geçen yıl yaptığım vişne duruyor:)

Of ben daha hiç başlamadım tatilden sonra artık içim alırsa yaparım 😀
Her hamileliginde deliler gibi kusan biri olarak seni cok iyi aniiyorum🙄🙄
Annemlerdeyim canım:)
Orda da mi mesai basindasin:KK70:
Kolay gelsin canım:)
Bizde reçel pek yenmiyor.Geçen yıl yaptığım vişne duruyor:)
Bizim burda recel cayin yaninda ikram edildiginden fazla tuketiliyor nevo🙂
Çok teşekkür ederim canlarım ❤ En son kendime 2 yıl önce ayakkabı almıştım iyi oldu mutlu ettim kendimi ❤☺
😍😍😍😍

X