- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
158 canım 6-7 cm anca kalın topuk aldım birde alışık değilim diye ama güzel durdu ayağımda beğendimBoyun kac canim?benim boy kisa olunca alcak topukluyla dugune gidemiyorum 3 kucuk bebeyle 13 santimlik topuklu ayagimda
Güle güle kullan canım158 canım 6-7 cm anca kalın topuk aldım birde alışık değilim diye ama güzel durdu ayağımda beğendimMaşallah valla ben hem yürüyemiyorum hem cesaret edemem de helal olsun
Sen annenlere gitmedin mi nevoBuradayım:)
Gule gule giy canim ayakkabilarini158 canım 6-7 cm anca kalın topuk aldım birde alışık değilim diye ama güzel durdu ayağımda beğendim ☺ Maşallahvalla ben hem yürüyemiyorum hem cesaret edemem de helal olsun ☺
Of ben daha hiç başlamadım tatilden sonra artık içim alırsa yaparımBeniimki bu gun 6 kilo cilek bulup almisonu ayiklayana kadar anam agladi 2 kilosundan recel yaptim 1 kilosunu cocuklara ayirdim kalanini da komposto yapiyorum su an.gecen gun de kara dut kompostosu yapmistim kis hazirliklarina tam gaz devam yarin da yesil domates tursusu yapicam bi arkadas yollicakmis aksam
Annemlerdeyim canım:)Sen annenlere gitmedin mi nevo
Gule gule giy canim ayakkabilarini
Kolay gelsin canım:)Beniimki bu gun 6 kilo cilek bulup almisonu ayiklayana kadar anam agladi 2 kilosundan recel yaptim 1 kilosunu cocuklara ayirdim kalanini da komposto yapiyorum su an.gecen gun de kara dut kompostosu yapmistim kis hazirliklarina tam gaz devam yarin da yesil domates tursusu yapicam bi arkadas yollicakmis aksam
Güle güle kullan canım
Çok teşekkür ederim canlarım ❤ En son kendime 2 yıl önce ayakkabı almıştım iyi oldu mutlu ettim kendimi ❤☺Sen annenlere gitmedin mi nevo
Gule gule giy canim ayakkabilarini
Her hamileliginde deliler gibi kusan biri olarak seni cok iyi aniiyorumOf ben daha hiç başlamadım tatilden sonra artık içim alırsa yaparım
Orda da mi mesai basindasinAnnemlerdeyim canım:)
Bizim burda recel cayin yaninda ikram edildiginden fazla tuketiliyor nevoKolay gelsin canım:)
Bizde reçel pek yenmiyor.Geçen yıl yaptığım vişne duruyor:)
Çok teşekkür ederim canlarım ❤ En son kendime 2 yıl önce ayakkabı almıştım iyi oldu mutlu ettim kendimi ❤☺
İyi akşamlar balll sıcaktandır sıcaktanİyi AkşamlarAy çok darlandim bu akşam sıcaktan mıdır nedir bir fenalık var üstümde
Aynen canım ben de öyleyimHer hamileliginde deliler gibi kusan biri olarak seni cok iyi aniiyorum
Orda da mi mesai basindasin
Bizim burda recel cayin yaninda ikram edildiginden fazla tuketiliyor nevo
Tabi canım ben hep buradayımHer hamileliginde deliler gibi kusan biri olarak seni cok iyi aniiyorum
Orda da mi mesai basindasin
Bizim burda recel cayin yaninda ikram edildiginden fazla tuketiliyor nevo
Nassin canimİyi akşamlar balll sıcaktandır sıcaktan
İyiyim kuzum kociş yok kızımla takılıyoruz sen nasılsın napıyon ,sınav sonuçları nezaman açıklanacakNassin canim
Darlaniyorum valla çok sıcakİyiyim kuzum kociş yok kızımla takılıyoruz sen nasılsın napıyon ,sınav sonuçları nezaman açıklanacak
Dışarısı serindw bizimde ev sıcak benim kız bile yavrum sıcak diye zor uyuyor. İnşallah iyi sonuçlar alırsın duamdasın kuzumDarlaniyorum valla çok sıcak
18 temmuz da aciklanacakmis hayırlısı bakalim.dua et