Öylemiii nasıl çıkcak Acep tartı sonuçlarıNe yapayım canım bugün biraz gec uyandım takımda kontrol tartısı var takımdayım :))
Sen nasılsın canım ❤
Artılarda eksilerde var canım önemli olan cuma günü :))))Öylemiii nasıl çıkcak Acep tartı sonuçları,iyiyim şükür Kuzum biraz tembelim bugün hiçbişey yapasım yok biri totodan itsede mutfağa girişsem
Ah ah nasıl ihtiyacım var suanArtılarda eksilerde var canım önemli olan cuma günü :))))
Yanında olsam ben iteyim dicem de
Iyiyim ablacım sen nasılsın ❤selam kızlar bura sesiz ya nasılsınız bi selam vereyim dedim
Tamam hadi kalk bakalım işleri yap gelAh ah nasıl ihtiyacım var suan
Aleyküm selam abla nasılsın ,valla bu bayram kimseye yaramadı herkezde bir haller var eskisi gibi canlı değil burası :)selam kızlar bura sesiz ya nasılsınız bi selam vereyim dedim
Accık daha durayımda şeyederim :))Iyiyim ablacım sen nasılsın ❤
Tamam hadi kalk bakalım işleri yap gel
Iyi bakalım :)))Accık daha durayımda şeyederim :))
doğru vallah bende yoğundum bayramda düğün vardı kızımın kına burda oldu sonra konya eregliye gidildiAleyküm selam abla nasılsın ,valla bu bayram kimseye yaramadı herkezde bir haller var eskisi gibi canlı değil burası :)
Hadiyaa bizim bu taraflara geldi demek ereğli duydum konyanın merkezi değilde mahallesimi ilçesimi Ne oluyordoğru vallah bende yoğundum bayramda düğün vardı kızımın kına burda oldu sonra konya eregliye gidildi
teşekürler amin ilçesiHadiyaa bizim bu taraflara geldi demek ereğli duydum konyanın merkezi değilde mahallesimi ilçesimi Ne oluyor. Rabbim mutlu etsin inşallah abla.
Allah mübarek etsin ablacimteşekürler amin ilçesi
Boyun kac canim?benim boy kisa olunca alcak topukluyla dugune gidemiyorum 3 kucuk bebeyle 13 santimlik topuklu ayagimdaSelam hanımlarbende Pazar’a çıktım bayadır gitmiyordum çocukla zor oluyor diye ayakkabı aldım düğünde giymek için pazarda uygun oluyor mağazaya göre siyah hiç yoktu alçak topuklu Yüksek giyilmiyor ki Tuna’nın peşinde☺ Haziran sonuna kadar düğün kına dolu valla çeyrekte olmuş yine 430
Buradayım:)Nevo nerdesin
Minik nereye gitmişNasilsiniz hatunlarnolmus buraya hanim abla gitmis minik gitmis herkes karalar baglamis