Geçmiş olsun ablacım hayırdır:)malatyada benim kızda bu gün orda torunu götürdüler araştırmaya test için
vallah torun 8 aylık ama yoğurt süt et yumurtaya karşıGeçmiş olsun ablacım hayırdır:)
Hosbuldum canım nasılsın
Sabahtan beri ütü yapıp dolap yerleştiriyorum şimdi nevresimler kaldı sadece azıcık ara verdim ☺Hosbuldum canım nasılsın
Şükür bende iyiyim kukrim eşimi ise gönderdim geldim çocuklarla evdeim :))Sabahtan beri ütü yapıp dolap yerleştiriyoruz şimdi nevresimler kaldı sadece azıcık ara verdim ☺
Sen nasılsın
Allah iyilik versin canımŞükür bende iyiyim kukrim eşimi ise gönderdim geldim çocuklarla evdeim :))
Aslında pek de keyifli değil eşim ise geç gitti bulaşıklar beni bekler askıda çamaşır var ben kk da yineAllah iyilik versin canımkeyif sende yani şu an ☺
Kalk kalk yap işiniAslında pek de keyifli değil eşim ise geç gitti bulaşıklar beni bekler askıda çamaşır var ben kk da yine
Allah tan yemek var öğlen çocuklara atıştırmalık da var yemek yönü sıkıntı değil ondan bu rahatli kKalk kalk yap işini
İyi bari ben daha mutfağa gecemedimAllah tan yemek var öğlen çocuklara atıştırmalık da var yemek yönü sıkıntı değil ondan bu rahatli k
Ben eşime poğaça koydum çocuklara da ay çöreği yaptın o yüzden birazdan yerler orda problem yok akşama da yemek belli şükürİyi bari ben daha mutfağa gecemedim
Hamarat kadınBen eşime poğaça koydum çocuklara da ay çöreği yaptın o yüzden birazdan yerler orda problem yok akşama da yemek belli şükür