Bugunkuler hep bu tarzlardiNe güzel ya keşke ben de girseymişim hala hatırlıyorum onları
Napayım çözemedim sen bul.da bana söyle bari sevabinaHahaha yok artık
Başı canfeb in nick başı sonuna su koyNapayım çözemedim sen bul.da bana söyle bari sevabina
Hani bişey ekersin sonra ona şu verirsin ya o işteNapayım çözemedim sen bul.da bana söyle bari sevabina
He bak ne güzel açıkladı ben şu yun sonuna ekleyip duruyom.burdaBaşı canfeb in nick başı sonuna su koy
Tamam gerek kalmadı kirmizicim açıkladıHani bişey ekersin sonra ona şu verirsin ya o işte
Tamam gerek kalmadı kirmizicim açıkladı
İyi geceler canımHaydi iyi geceler
Iyi geceler canım bebise tatlı uykular uyursaHaydi iyi geceler
Geçen hafta kırıkhandaydım desemValla hepsıne basarılar artık kımın kosmetıyse. Cok iyi ya neresındesın hatayın ben kırıkhanlıyım ama 8 ay önce adanalı bırıyle evlenıp ankaraya yerlestık esım ankarada calsyo ama nerdeyse her 2 haftada bır her fırsatta hataydayım
Hipo oylar hiç artmıyor kız kimse oy vermiyorGeçen hafta kırıkhandaydım desemdur özelden yazim :)
gunaydim canim nasilsinGünaydınnnnn ❤
Iyiyim canım sen nasılsın ❤gunaydim canim nasilsin
Günaydın canım ❤Gü nay dınnnnnnnnnmnm canısılar
Napıyon fındığımGünaydın canım ❤
Bende tam bakmaya gelmiştim. Son hafta bildirim gidicek galiba.Hipo oylar hiç artmıyor kız kimse oy vermiyor
Ne yapayım canım bugün biraz gec uyandım takımda kontrol tartısı var takımdayım :))Napıyon fındığım