Bu topiktede herkes ne kadan mütevazı dimiO hamile bensem yapmıyor:))) bir çeşit yemek yaparsam şükür modundayım:))) yoksa tabikiiiii en güzelini ben yaparım
Geçen yıl bazıları bireysel almıştı.Mektuplar,çiçekler ,hediyeler:)E sana da alsalardi ya madem
Ben de normalde ogretmenlik okudum ama heruf calistirmiyo yoksa simdiye koseyi donmustuk
Aynı tarifleri yaptık ama ben gene onu geçtim diyecek geçerse ondan öyle diyor benden söylemesi canim
Ben bitirene kadar tekrar bahar temizligi baslayacakSenin bahar temizliği yaza kadar anca bitecek herhalde canim
Bilmem oyle mi dedimBenim gibi güzel yapamazsın mı diyorsun
15 hafta yani 4 ay sonra yarışmaya bekliyorum kaçışın yok:)O hamile bensem yapmıyor:))) bir çeşit yemek yaparsam şükür modundayım:))) yoksa tabikiiiii en güzelini ben yaparım
Bütün mütevaziler toplanmış ne güzel:)))
Banada öyle geldiBen bitirene kadar tekrar bahar temizligi baslayacak
Allah tam bizim öğretmen erkekÖğretmenler gününde topladım.Bu Anneler günü abartıya gerek yok:)
Bazı veliler aradı deli misin bizim anamız sensin dedilerOlsun dedim ufakta olsa alalım:)
Sunum ile öldürür biziAynı tarifleri yaptık ama ben gene onu geçtim diyecek geçerse ondan öyle diyor benden söylemesi canim
Aynen canımBütün mütevaziler toplanmış ne güzel:)))
Ben rakip değilim:)Gerçi madalyamda yok fasulyeden sayılmamBen bitirene kadar tekrar bahar temizligi baslayacak
Bilmem oyle mi dedim(neler diyorum ben kendime rakip cikariyorum )
Eyvah eyvah çok mu kaşındım ne:))) 4 ay sonra ne yarışı var acaba:))15 hafta yani 4 ay sonra yarışmaya bekliyorum kaçışın yok:)
Aynen ama ondan sonra babalar günü geliyorAllah tam bizim öğretmen erkek
Aynen azerinle yarışılmazSunum ile öldürür biziBen fasulyedenim öyle özenmem
Nasibine ne olursa artık:)Eyvah eyvah çok mu kaşındım ne:))) 4 ay sonra ne yarışı var acaba:))
E yarisiyosak rekabet olsun dimi
Kizaam habire niye gazliyon su kadiniAynı tarifleri yaptık ama ben gene onu geçtim diyecek geçerse ondan öyle diyor benden söylemesi canim
O zamana okul kapanırAynen ama ondan sonra babalar günü geliyor
Ama bu yarışmada öne geçemedi.Demek yarışılabiliyor:)Aynen azerinle yarışılmaz
Kuşları iyi çıkaramamış demek kiAma bu yarışmada öne geçemedi.Demek yarışılabiliyor:)
Tabiki canımE yarisiyosak rekabet olsun dimi