- 8 Nisan 2017
- 57.007
- 301.000
- 698
Hala hakaret ediyorİspirikçi seniiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala hakaret ediyorİspirikçi seniiiii
Kı banlatcan mı benii:)) sen benle uğraşcağına menünü düşün:))) baklava mı açıyodun senHala hakaret ediyor![]()
Sen daha guzel yap kimse yapamasin lunyaHayır zaten tatlı dışında çorbasından salatasına herşeyi yapıyorum da ben yapana kadar benim istediklerimin hepsi yapılır![]()
Baklava açan en sonKı banlatcan mı benii:)) sen benle uğraşcağına menünü düşün:))) baklava mı açıyodun sen
Yapılanı yapSen daha guzel yap kimse yapamasin lunya![]()
İlk sen yapacakmışsın öyle dedilerEee yarın ramazan sordum daha menü yok didiler yarın tarif yapan yok didiler yavaş bu hatunlar![]()
Ozaman börek aç aç bişiler:)))
Bunlar hep iftiracı:)))) hamileliğime güveniyor kızlara yükleniyorum hahaahİlk sen yapacakmışsın öyle dediler![]()
Yok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi
Siz iyisiniz yine biz 60 liradan topluyoruz (nerde o gozu seyiren smileyHerkes beş lira toplayamazken birinci sınıfta biz 20 ser topladık aldıkları hediye para yetmedi bu yarım akıllı cebinden verdi sırf öğretmenin gözünden büyümek için yapıyorlar![]()
Hamileler yemek yapmıyor mu?En güzelini yaparsınBunlar hep iftiracı:)))) hamileliğime güveniyor kızlara yükleniyorum hahaah
Eğer o parayla öğretmenin gözünde büyüyorsa ben o öğretmenden şüphe ederimHerkes beş lira toplayamazken birinci sınıfta biz 20 ser topladık aldıkları hediye para yetmedi bu yarım akıllı cebinden verdi sırf öğretmenin gözünden büyümek için yapıyorlar![]()
Olsun oylesi daha guzel olur ki
Öğretmenler gününde topladım.Bu Anneler günü abartıya gerek yok:)Yok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi
Siz iyisiniz yine biz 60 liradan topluyoruz (nerde o gozu seyiren smiley)
Senin bahar temizliği yaza kadar anca bitecek herhalde canimYok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi![]()
Benim gibi güzel yapamazsın mı diyorsunOlsun oylesi daha guzel olur ki![]()
Galiba öyle demek istediBenim gibi güzel yapamazsın mı diyorsun![]()
E sana da alsalardi ya mademÖğretmenler gününde topladım.Bu Anneler günü abartıya gerek yok:)
Bazı veliler aradı deli misin bizim anamız sensin dedilerOlsun dedim ufakta olsa alalım:)
O hamile bensem yapmıyor:))) bir çeşit yemek yaparsam şükür modundayım:))) yoksa tabikiiiii en güzelini ben yaparımHamileler yemek yapmıyor mu?En güzelini yaparsın![]()