Kim bu yenilmez:)Ama bu yarışmada öne geçemedi.Demek yarışılabiliyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim bu yenilmez:)Ama bu yarışmada öne geçemedi.Demek yarışılabiliyor:)
Sana kizarda belki diskalifiye eder diyeE yarisiyosak rekabet olsun dimi
Kizaam habire niye gazliyon su kadini
Yada kuşlar sevilmedi:)Kuşları iyi çıkaramamış demek ki
Nasibine ne olursa artık:)
[/QUOT
Ozaman öneriyorum kategori:)) 4 ay sonra en güzel omlet yarısı olsun yada menemen yadaaa çorbaaa evet çorba çorba:)))
Ozaman bakayım bakayım ne yapacak :))))BirTutamMutluluk20 nickiyle yordu beni
O kadar mı bilmiyorsun yemek yapmayıOzaman öneriyorum kategori:)) 4 ay sonra en güzel omlet yarısı olsun yada menemen yadaaa çorbaaa evet çorba çorba:)))
Hahahaha yok ben biliyorum. Tabikisiii diğer arkideşleri düşündüm ben yazıııkkk kızzzzO kadar mı bilmiyorsun yemek yapmayı
AnladımHahahaha yok ben biliyorum. Tabikisiii diğer arkideşleri düşündüm ben yazıııkkk kızzzz
Severim seni nevo biliyorsun sen bakma su kukriyeSunum ile öldürür biziBen fasulyedenim öyle özenmem
Korkmasinlar yani dimi nevoAma bu yarışmada öne geçemedi.Demek yarışılabiliyor:)
Etmez o sever ki beniSana kizarda belki diskalifiye eder diye
Kuslarim kurtlara yem olduYada kuşlar sevilmedi:)
BirTutamMutluluk20 nickiyle yordu beni
Kız milleti korkutmuşun :))Severim seni nevo biliyorsun sen bakma su kukriye
Korkmasinlar yani dimi nevo
Etmez o sever ki beni
Kuslarim kurtlara yem oldu
Bir mesuliyet coktu simdi uzerimeOzaman bakayım bakayım ne yapacak :))))
Yaniiii şimdi basit bişi olursa olmaz :))) çıtayı yükseğe koymuşun bir kere:)Bir mesuliyet coktu simdi uzerime
Nazar etmek icin oyle diyolaKız milleti korkutmuşun :))
DogruYaniiii şimdi basit bişi olursa olmaz :))) çıtayı yükseğe koymuşun bir kere:)
Tabiiii seni strese sokup aklını karıştırıp çökertmek istiyorlar gelme bu oyunlaraaaa entrikacı bunlar:)))Nazar etmek icin oyle diyola
Wuuuu kaplar bile sipariş edilmiş eyvah eyvahPersembeye guzel bi sunum kabi sifarisi verdim ki