800 küsürÖğretmene yarım altın almak istiyormuş sınıf annesi
Daha mutfağım bile yok ortadaİlk yapanlar tarifi kapar:)
O aliversin çocukların adınaYazanın kocası en az 20 bin lira maaş alıyor ondan bu rahatlık
Neyse bakarız bende senin gibiyimHayır zaten tatlı dışında çorbasından salatasına herşeyi yapıyorum da ben yapana kadar benim istediklerimin hepsi yapılır
Tarif çok ciddenDaha mutfağım bile yok ortada
abla bunlar başka türlü kanka yıllardır aynı sitede oturuyorlar eşler aynı yerde çalışıyor falanBende kankasiyim cidden:)
Ama gerek yok:)
Ufak bir hediye yeter
Salak akollanmadi ben gibiler her sene aynı şeyi diyor ama o illa abartılı alıp cikismayani kendi cebinden ödüyorO aliversin çocukların adına
Yapsın yapsın
Anlaşmislardirabla bunlar başka türlü kanka yıllardır aynı sitede oturuyorlar eşler aynı yerde çalışıyor falan
Salak akollanmadi ben gibiler her sene aynı şeyi diyor ama o illa abartılı alıp cikismayani kendi cebinden ödüyor
Herkes beş lira toplayamazken birinci sınıfta biz 20 ser topladık aldıkları hediye para yetmedi bu yarım akıllı cebinden verdi sırf öğretmenin gözünden büyümek için yapıyorlarAnlaşmislardir
Aynen öyle olacak, sonuncu olsamda orjinal katılacağım olursaNeyse bakarız bende senin gibiyim
Bir şeyler ayarlarız. Senden yer sofrası bekliyorum:)
Gerek yokHerkes beş lira toplayamazken birinci sınıfta biz 20 ser topladık aldıkları hediye para yetmedi bu yarım akıllı cebinden verdi sırf öğretmenin gözünden büyümek için yapıyorlar
Bende bende:)Aynen öyle olacak, sonuncu olsamda orjinal katılacağım olursa
Bakicaz birşeyler artıkTarif çok cidden
Eee yarın ramazan sordum daha menü yok didiler yarın tarif yapan yok didiler yavaş bu hatunlarRamazan geldi bizim haberimiz mi yok
Meğer sormayacakmisiz kimseye bişeyEee yarın ramazan sordum daha menü yok didiler yarın tarif yapan yok didiler yavaş bu hatunlar
İspirikçi seniiiiiEvet hemde pelinim35 dedi
Gördün müüüüü naberrrrMeğer sormayacakmisiz kimseye bişey