- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Hala hakaret ediyorİspirikçi seniiiii
Kı banlatcan mı benii:)) sen benle uğraşcağına menünü düşün:))) baklava mı açıyodun senHala hakaret ediyor
Sen daha guzel yap kimse yapamasin lunyaHayır zaten tatlı dışında çorbasından salatasına herşeyi yapıyorum da ben yapana kadar benim istediklerimin hepsi yapılır
Baklava açan en sonKı banlatcan mı benii:)) sen benle uğraşcağına menünü düşün:))) baklava mı açıyodun sen
Yapılanı yapSen daha guzel yap kimse yapamasin lunya
İlk sen yapacakmışsın öyle dedilerEee yarın ramazan sordum daha menü yok didiler yarın tarif yapan yok didiler yavaş bu hatunlar
Ozaman börek aç aç bişiler:)))
Bunlar hep iftiracı:)))) hamileliğime güveniyor kızlara yükleniyorum hahaahİlk sen yapacakmışsın öyle dediler
Yok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi
Siz iyisiniz yine biz 60 liradan topluyoruz (nerde o gozu seyiren smileyHerkes beş lira toplayamazken birinci sınıfta biz 20 ser topladık aldıkları hediye para yetmedi bu yarım akıllı cebinden verdi sırf öğretmenin gözünden büyümek için yapıyorlar
Hamileler yemek yapmıyor mu?En güzelini yaparsınBunlar hep iftiracı:)))) hamileliğime güveniyor kızlara yükleniyorum hahaah
Eğer o parayla öğretmenin gözünde büyüyorsa ben o öğretmenden şüphe ederimHerkes beş lira toplayamazken birinci sınıfta biz 20 ser topladık aldıkları hediye para yetmedi bu yarım akıllı cebinden verdi sırf öğretmenin gözünden büyümek için yapıyorlar
Olsun oylesi daha guzel olur ki
Öğretmenler gününde topladım.Bu Anneler günü abartıya gerek yok:)Yok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi
Siz iyisiniz yine biz 60 liradan topluyoruz (nerde o gozu seyiren smiley)
Senin bahar temizliği yaza kadar anca bitecek herhalde canimYok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi
Benim gibi güzel yapamazsın mı diyorsunOlsun oylesi daha guzel olur ki
Galiba öyle demek istediBenim gibi güzel yapamazsın mı diyorsun
E sana da alsalardi ya mademÖğretmenler gününde topladım.Bu Anneler günü abartıya gerek yok:)
Bazı veliler aradı deli misin bizim anamız sensin dedilerOlsun dedim ufakta olsa alalım:)
O hamile bensem yapmıyor:))) bir çeşit yemek yaparsam şükür modundayım:))) yoksa tabikiiiii en güzelini ben yaparımHamileler yemek yapmıyor mu?En güzelini yaparsın