- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hep o kukrinin oyunlariTabiiii seni strese sokup aklını karıştırıp çökertmek istiyorlar gelme bu oyunlaraaaa entrikacı bunlar:)))
Altin renkli en bi sevdigimWuuuu kaplar bile sipariş edilmiş eyvah eyvah
Ben üzerinize afiyet biraz usengecim, totoyu kaldırıp yapmak zor işSen daha guzel yap kimse yapamasin lunya
Bi de 3 tarifBen üzerinize afiyet biraz usengecim, totoyu kaldırıp yapmak zor iş
Evdekiler neyine yetmiyor canımPersembeye guzel bi sunum kabi sifarisi verdim ki
O artık profesyonel yarışmacı :))) yetmeZzzEvdekiler neyine yetmiyor canım
Bi de tabak canak almicam artik diye soz vermistim kendimeEvdekiler neyine yetmiyor canım
Malzemeleri almaya gitmistirTenceresiz kaldim anne noldu kız sustun
Aynen bir gaza geldii sorma aç bişiler dedim ne açsam diye bakıyodur:))))Malzemeleri almaya gitmistir
İstemiyorsan gideyimHep o kukrinin oyunlari
Sen nasıl kuruyorsan öyle kur canımKizlar meyve cerez falan hepsini koyacak miyiz masaya?
Yani normalde bizim burda yemek icin sofra kurulur ardindan onlar toplanir meyve cerez tatli cay falan gelir
gitme gel burayaİstemiyorsan gideyim
Kandirma kiz beniSena nasıl kuruyorsan öyle kur canım
Yok kiz valla kandırmak için demedimKandirma kiz beni
gitme gel buraya
Yani sofraya yemekle birlikte meyve hurma falan da koya bilir miyim?Yok kiz valla kandırmak için demedimkuruyemiş falan bizde çayın yanına koyarız kahvaltıda ceviz falan .
İftar sofrasında hurma olur
Sen koy boşver diğerleriniKizlar meyve cerez falan hepsini koyacak miyiz masaya?
Yani normalde bizim burda yemek icin sofra kurulur ardindan onlar toplanir meyve cerez tatli cay falan gelir
Tabi koyulur zevk tercih meselesi canımYani sofraya yemekle birlikte meyve hurma falan da koya bilir miyim?
İstemiyorsan gideyim