Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Sağol canım inşaallahGitmem şart ama ne zaman bilmiyorum15 gün sonra izne çıkıyoruz belki orda giderim

Ben de hep ihmal ediyorum kendimi ama sonradan acısı fena çıkıyor:18:
Dişi ihmal ettim sonra bir vurdu kafamı duvara vuruyordum ağrıdan en son raddeye gelince gittim
Git canım ihmal etme

Son düzenleme:
Nevoş mesajı düzenledikten sonra harflerde sorun oluyor mu:26:
Ben telefondan yazıp düzenleme yaptığımda harfler değişiyor da:44:

Ben de hep ihmal ediyorum kendimi ama sonradan acısı fena çıkıyor:18:
Dişi ihmal ettim sonra bir vurdu kafamı duvara vuruyordum ağrıdan en son raddeye gelince gittim
Git canım ihmal etme

Ben de öyleyimDiş sıkıntımda var 20 lik dişlerim çekilecekDoktor 6 ay önce 15 gün sonra çekelim dedi ben bir daha gitmedimAğrısını çekiyorum

Ben de öyleyimDiş sıkıntımda var 20 lik dişlerim çekilecekDoktor 6 ay önce 15 gün sonra çekelim dedi ben bir daha gitmedimAğrısını çekiyorum

Ben de 20lik dişi çektiricem de dr. cerrahi müdahele lazım dedi:18:
Ne zaman verelim randevu diye sordu, ben daha sonra uğrarım dedim
Ama okullar açılmadan gidicem sen de git canım, çekilmesi gereken 20lik dişlerin zamanla sağlam dişlere de zararı oluyormuş

Yok benimkilerin ucu dışarda ama yanağıma bakıyor çekilebilir dedi:18:Ama ben korkuyorum
Allah kolaylık versin
Ben de öyle uğramıyorum eşim randevu al diyor benim almak istediğim zaman aralığında yokmuş randevu deyip uzatıyorum.

Ucu varsa zor olmaz o zaman nevoşumAmin canım
O zaman ben önce gidip çektireyim çok canım yanmazsa san da söylerim gidersin nevoş
Bak kendimi kobay olarak kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…