- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyumu kullandım...iki tarif arasında kalmıştım zor bi kaarardı ama kullandım şimdi... hayırlısı olsun...çok başarılı tarifler vardı... arkadaşların emeğine sağlık...
Günaydın.:103:
Yarışma yemeklerinde muzlu sup diyor ama muzlu sup adlı bir tatlı yok.Eylül'ünki muzlu sup olmuş ama kafa karıştırıyor o başlık.
Bir de yemeklere tıklayınca üyeler görebilse çok iyi olur.
ay kime kullandın çok merak ettim :))
söylemem süpriz :))))))))
valla güzel tariflr vardı. karar veremedim zor oldu.....
adraya vermişsin ki e anket sonuçlarını görüntüle dendiğinde kimin kime verdiği belli oluyor
Oylama devam ediyor.
Oy kullanmadan anketi görmek içinAnket sonuçlarını görüntüleyi tıklarsanız sonuçları görürsünüz
Merabaaa
Haklısın canım ama Bayram dolayısıyla Kazen'in düzenleme imkanı olmamıştırLinkler verilmedigi icin daha zor oluyor. Ben hepsine bakip oyluycam.
Teşekkür ederiz oyunuz içinDunde bakmistim karar verememistim bugun oyum eksili patlican dograma ya gitti. Hayirli olsun.
2 günde sadece 7 kişi oy kullanmış, oylama sayısı her kategoride biraz daha düşüyor:44:
Teşekkürler :)) kimse vermemiş daha
Haklısın canım ama Bayram dolayısıyla Kazen'in düzenleme imkanı olmamıştır
Teşekkür ederiz oyunuz için
CanımBayram tatili oylamanın bitmesine daha çok var elbet olur.Link dağıtırım Pek kimseler yok ondan dağıtmadım bekliyorum
O zaman bugünden sonra pamuk eller klavyeye
Ne haber canım