- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyumu kullandım...iki tarif arasında kalmıştım zor bi kaarardı ama kullandım şimdi... hayırlısı olsun...çok başarılı tarifler vardı... arkadaşların emeğine sağlık...
![]()
![]()
![]()
Günaydın.:103:
Yarışma yemeklerinde muzlu sup diyor ama muzlu sup adlı bir tatlı yok.Eylül'ünki muzlu sup olmuş ama kafa karıştırıyor o başlık.
Bir de yemeklere tıklayınca üyeler görebilse çok iyi olur.
ay kime kullandın çok merak ettim :))![]()
söylemem süpriz :))))))))
valla güzel tariflr vardı. karar veremedim zor oldu.....
adraya vermişsin kie anket sonuçlarını görüntüle dendiğinde kimin kime verdiği belli oluyor
![]()
Oylama devam ediyor.![]()
Oy kullanmadan anketi görmek içinAnket sonuçlarını görüntüleyi tıklarsanız sonuçları görürsünüz
![]()
Haklısın canım ama Bayram dolayısıyla Kazen'in düzenleme imkanı olmamıştırLinkler verilmedigi icin daha zor oluyor. Ben hepsine bakip oyluycam.![]()
Dunde bakmistim karar verememistim bugun oyum eksili patlican dograma ya gitti. Hayirli olsun.![]()
2 günde sadece 7 kişi oy kullanmış, oylama sayısı her kategoride biraz daha düşüyor:44:
Teşekkürler :)) kimse vermemiş daha![]()
![]()
![]()
Haklısın canım ama Bayram dolayısıyla Kazen'in düzenleme imkanı olmamıştır
Teşekkür ederiz oyunuz için
CanımBayram tatili oylamanın bitmesine daha çok var elbet olur.Link dağıtırımPek kimseler yok ondan dağıtmadım bekliyorum
![]()
O zaman bugünden sonra pamuk eller klavyeye
Ne haber canım![]()