Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Tüm tarifleri inceledim hepinizin emeğine,ellerine sağlık...
Değerlendirmemi kategori ismine göre yapmak istedim...
Ramazan sofraları+Ana yemek ya da tatlı deniyor...
Ramazan sofrası sunumu da yapan arkadaşlar arasından tercihimi yaptım:KK16::KK16::KK16:

Günaydın herkese.:103::103::103:

Nerede bu millet yahu.:111:

Oyumu verdim . Herkesin emeğine sağlık :KK16: . Konuyu Nevreste'nin bıraktığı linkten gördüm daha çok kişinin haberdar olması için güzel bir yöntem.
Bakalım kim kazanacak :KK17:

Beyti Sarma ile başabaş:KK9:

Niye uzaktan bakıyorsun:KK52:Evet 3-4 gündür hava çok sıcak:KK5:

En altta olduğu için benim tarif görünmüyor herhalde:KK9:
İst.a gidince bol bol giriyordum denize bu sene gidemicem sanırım, burda da girebileceğim sakin bir yer bulamadım:KK50:
Ama araştırıcam ve bulup giricem:KK52:Ramazanda böyle sıcak yoktu Allah'tan yoksa dilimiz dışarda gezerdik:KK9:

En altta olduğu için benim tarif görünmüyor herhalde:KK9:
İst.a gidince bol bol giriyordum denize bu sene gidemicem sanırım, burda da girebileceğim sakin bir yer bulamadım:KK50:
Ama araştırıcam ve bulup giricem:KK52:Ramazanda böyle sıcak yoktu Allah'tan yoksa dilimiz dışarda gezerdik:KK9:

Anladım canım rahat olmayınca girmek zor:KK19:
Evet onu ben de düşündüm:KK5:Nasıl bir sıcak:KK50:

:21::21:
Nevoşum ben çıkıyorum, minik cadımı bıcı bıcı yaptırıcam:KK55:
Apartmanı inleticek şimdi ağlamasıyla:84::KK9:
Görüşürüz canım:KK54:

Kolay gelsin canım benim oğlumda ağlıyordu.3-4 seferdir babası yıkıyor.Baba şampuanı ile sesi çıkmıyor:KK53::KK1:

Kolay gelsin canım benim oğlumda ağlıyordu.3-4 seferdir babası yıkıyor.Baba şampuanı ile sesi çıkmıyor:KK53::KK1:

Bizim ki hiç bir şekilde susmuyor, bütün ev ahalisi banyoya toplanıp oyun yapsada yine havu havu (havlu) diye ağlıyor:KK9:
Havluya sarılınca sudan kutulacağını biliyor:KK1:

Bizim ki hiç bir şekilde susmuyor, bütün ev ahalisi banyoya toplanıp oyun yapsada yine havu havu (havlu) diye ağlıyor:KK9:
Havluya sarılınca sudan kutulacağını biliyor:KK1:

Ben biliyorum bunu benim oğlumda yakın zaman kadar öyleydi:KK9:Seninki daha küçük alışır:KK19::KK19:

X