Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Tüm tarifleri inceledim hepinizin emeğine,ellerine sağlık...
Değerlendirmemi kategori ismine göre yapmak istedim...
Ramazan sofraları+Ana yemek ya da tatlı deniyor...
Ramazan sofrası sunumu da yapan arkadaşlar arasından tercihimi yaptım

Günaydın herkese.:103::103::103:

Nerede bu millet yahu.:111:

Oyumu verdim . Herkesin emeğine sağlık . Konuyu Nevreste'nin bıraktığı linkten gördüm daha çok kişinin haberdar olması için güzel bir yöntem.
Bakalım kim kazanacak

Beyti Sarma ile başabaş

Niye uzaktan bakıyorsunEvet 3-4 gündür hava çok sıcak

En altta olduğu için benim tarif görünmüyor herhalde
İst.a gidince bol bol giriyordum denize bu sene gidemicem sanırım, burda da girebileceğim sakin bir yer bulamadım
Ama araştırıcam ve bulup giricemRamazanda böyle sıcak yoktu Allah'tan yoksa dilimiz dışarda gezerdik

Anladım canım rahat olmayınca girmek zor
Evet onu ben de düşündümNasıl bir sıcak

Anladım canım rahat olmayınca girmek zor
Evet onu ben de düşündümNasıl bir sıcak

Acil denize girmem lazım Yoksa kış boyu deprosyondan çıkamam
Eşime de aynı böyle söyledim onun bildiği sakin yerler varmış, tamam götürürüm ben seni dedi

Nevoşum ben çıkıyorum, minik cadımı bıcı bıcı yaptırıcam
Apartmanı inleticek şimdi ağlamasıyla:84:
Görüşürüz canım

Kolay gelsin canım benim oğlumda ağlıyordu.3-4 seferdir babası yıkıyor.Baba şampuanı ile sesi çıkmıyor

Kolay gelsin canım benim oğlumda ağlıyordu.3-4 seferdir babası yıkıyor.Baba şampuanı ile sesi çıkmıyor

Bizim ki hiç bir şekilde susmuyor, bütün ev ahalisi banyoya toplanıp oyun yapsada yine havu havu (havlu) diye ağlıyor
Havluya sarılınca sudan kutulacağını biliyor

Bizim ki hiç bir şekilde susmuyor, bütün ev ahalisi banyoya toplanıp oyun yapsada yine havu havu (havlu) diye ağlıyor
Havluya sarılınca sudan kutulacağını biliyor

Ben biliyorum bunu benim oğlumda yakın zaman kadar öyleydiSeninki daha küçük alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…