Bu sefer çok hızlısınız Kazen Bey.
Hayırlı olsun yeni kategori.Umarım aramıza yeni arkadaşlarımız da katılır.:103:
hamile halimlee ne bulduysamm yapıyorum yıyoruzz bi menü oluşturamıcamm misafirr çagırdıgımda yaptıgım menüyle katılmayı dusunuyorumm :) bakalımm ınsallahh ne zamana denk gelırsee
İnşallah katılırsınız.Bir yemekle de katılabilirsiniz.Ve ya bir tatlıyla.Önemli olan katılmak zaten.Hiç belli olmaz belki de birinci olursunuz:)
BekliyoruzYeni kategori gelmiş bileeee
Geçen yıl bu kategoriye katılmıştım çok güzeldi
Tüm katılımcılara şimdiden kolay gelsin...
Katılasım gelmedi değil hani
Hiç öyle düşünme tariflerin herbiri birinden güzeldi ellerinize ve emeğinize sağlıksütlü tatlılarda ki heyecanı yaşadıktan sonra katılmam şart oldu :)
emma orda pek beğenilmedimburada iyi geçer inş
Bu sefer çok hızlısınız Kazen Bey.
Hayırlı olsun yeni kategori.Umarım aramıza yeni arkadaşlarımız da katılır.:103:
tanıdıgmızz arkadaslarıı oylamaya katabılıyomuydukk bılmıyorumm ama koskoca paşa lokumuu kaldıı 14 de :))) bıde ne zorluklarla yapmıştım gecenin bi vaktii sessizz olucamm diye usul usul :)))
Canım ellerine sağlıkumarım bu yarışmada şansın bol olur
Evet canım çok zevkliydiRamazan sofraları çok güzel bir kategori geçen sene oldukça iyiydi sofralar bu senede olacaktır eminim katılmak isterim evde bazı durumlar var müsait olursam ekleyeceğim bende
en yakın takip ettiğim kategorilerden biri olacak, katılacaklara başarılar:13::13:
saol canım teşekkürr ederimm bakalımm daha zamanımız var katılıcam inşallah :)
tanıdıgmızz arkadaslarıı oylamaya katabılıyomuydukk bılmıyorumm ama koskoca paşa lokumuu kaldıı 14 de :))) bıde ne zorluklarla yapmıştım gecenin bi vaktii sessizz olucamm diye usul usul :)))
Evet canım çok zevkliydisenin tariflerini büyük bir merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?