- 9 Ocak 2012
- 14.768
- 28.272
Selam kizlar nasil gidiyor ramazan? Benim sahur menum soyleydi: 1 haslanmis yumurta, 1 tam bugday ekmegi, peynir ve yarim bardak sut. 1 litreye yakinda su ictim. Iftar oncesi yarim saatte olsa yuruyus yapmayi dusunuyorum. Iftar icin daha bisey planlamadim bakalim. Ben yurt disinda oldugum icin saat farki var aramizda ve burda hala sabah:))
slm cnm iyi gidiyor ramazan kendi adımı. umarım herkesin istediği gibi geçer şu mübarek günler. menün çok güzel. demekki isteyince insan nefsine sahip çıkabiliyor. hepimiz yapabilecek iradedeyiz bu ağlıklı beslenmeyi. o yürüyüş işini bende düşünüyorum. evde çayım falan bitmiş işten çıkınca yolumu uzatsam markete falan gitsem sanırım yürüyüş yerine geçer. hem işimi alletmiş olurum hem de spor olur bana:)) ha birde sahurunu domates salatalık gibi sebzelerle çeşitlendirebilirsin cnm..
merhaba arkadaşlar..bendeki kilolarda almış başını gidiyor bu aralar..doğum kilolarımı verip 60 a düşmüştüm..ama dün tartıldım tam 65.2 çıktım..58 kilo benim ideal kilom..bende ramazanda dikkat ederek en azından bi 4 kilo olsun vermek istiyorum inş. bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
en korktuğum şeydi benimd şu verdiğim kiloları alma. ve bende aldım yaklaşık 2 kg kadar. yağların bıraktığı boşluklar azıcık salınca hemen yağlarla doluyor. ee bi de bizim bünyeler müsait almaya tabi bi de ben yemeyi seviyorum:)) ama abartmasamda azıcık normal insan gibi yesemde alıyorum. demekki ben hep dikkat etmeliyim. neyse çok uzattım cnm hoş geldin aramıza ve sende tecrübelisin belliki kilo verme konusunda. birbirimize destek olarak kurtulalım şu kilolardan inş.. bende 58 olmak istiyorum.. hedef aynı yani cnm..
Evet haklisin benimde kucuk bir kasem var 1 cup olcusunde. Sulu ve susuz herseye kullaniyorum. Diyette gercekten cok isime yaradi. Ayni zamanda kalori hesabi yaptigim icinde neyden kac kalori aldigimi kolay hesapliyorum. Tavsiye ederim bende kizlar. Birde biliyorum sahur cok onemli metabolizmayi durdurmamak icin ama ben zorla yiyorum kizlar, zorta tikiyorum agzima. Nolcak boyle bilmiyorum...
ewt insan ne yediğini bilince çok mutlu oluyor gerçekten. tabi ölçülü yediğini:)) demekki metodumuz aynıymış ve ikimizdede baya işe yaramış. bende ipinucu kaçtığında kalori hesabına gidiyorum cnm ama ben de pek işe yaramıyor. atıyorum gün boyu aburcubur yesem 1200 kalori alsam hementartı ertsei gün artılara gidiyor. ama sağlıklı sebze meyve tüketsem 1200 kaori alsam tartı eksilere gidiyor..
hayirli Ramazanlar selam herkese, bende sahur menumu yazayim
salatalik
1 yumurta
3 adet zeytin
2 catal peynir (tam yagliydi bu yuzden az yedim)
2 dilim salam
yarim saat sonra nerdeyse 1 lt su ictim
2 adet ceviz ve 5 tane tuzsuz badem yedim gun icinde enerji versin diye
Allah izin verirse iftardan once yarim saat egzersiz yapacam, her gun iftardan oncede mutlaka tartilip buraya not edecem
cnm kahvatı güzel ama ekmek yemelisin 1 dilim dahi olsa yağ yakmana yardımcı olacak. o egzersizi ben de düşünüyorum. plan yaptım ama bakalım inş yapbilirim. sen de yaparsın umarım çok işe yarıyor diyorlar.. denemekte fayda var..