- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Kiz reelde relaksim ben nhb hocam modundayim.kiz sen iki madalyada boyle hazir ola duruyosan hastanedr bashekimin yanina gidince nasil duruyosun ben onu merak ettm
Bashekmden kazn kdr tirsmiom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz reelde relaksim ben nhb hocam modundayim.kiz sen iki madalyada boyle hazir ola duruyosan hastanedr bashekimin yanina gidince nasil duruyosun ben onu merak ettm
Kiz sus oy istemek probaganda yasak yarismaya katilmadan diskalifye olucam:/
Madalya cok ise yariyor mesela ben ilk uye iken madalyali gorunce modarator sanip ayagimi denk aliyodum
Nickin suslu okuyor havasi oluyor
Ne bileyim.iyi bisey herlade![]()
Bu kdr negatiflige varmi gerek..Bi tıklıyosun madalyayı en iyi çorbacı ödülü birincisi.
Ne bileyim 2 saattir daha yemek bile yapmadan oy ve madalya isterken görünce seni belediye başkanları gibi kürsü konuşması serbest sandım.
Koyun bağırsağından mumbar dolması yaparsan oyum sana. Hani hiç yediğim şey değil ama o kadar zahmet ettin diye oy verebilirim.
Ben ilk bu boregi bir tanidigimizda yemistimellerinize saglik .bende aksam yaptim sahura yedik super oluyo
cok yag cekmiyor yumusacikti.yag mag bosvericeniz yee gitsinnnaciktimmmmm
![]()
Vuslatim pistim mutfaktaKolay gelsin canım, bereketli iftarlar![]()
Hayırlı olsun yeni kategori,görsel şölen yaşayacağımızdan eminim.Yeni kategorimiz açıldı kızlar
@nuryolu
@-VUSLAT-
deynepnaz
@nananais
@yamukprenses
@aeben
@cimcimegfb
@Zelifme
@Be_Ni_1012
Ayyy valla ben eskisini cok severdim hic tirsmazdimda yenisinden cok cekiniyordum bi ara farkettim adami girunce dugmeleri iliklemeye baslamisim o an olayin vehametini anladimKiz reelde relaksim ben nhb hocam modundayim.
Bashekmden kazn kdr tirsmiom![]()
Cok zor oluyor tek basinaBende yapinca tek basima yapiyorum ben kizartiyorum onlar yiyor nide kiymetimi bilen olaydi iyiydi kardesim gelsin bende ona yapayim bari
Birde bunu ozellikle disardaki kardesker falan evde olunca yapiyorum kalabalik bi nufusa yaptiginixi dusunsenize ayyy cin iskencesi gibiCok zor oluyor tek basina
Zaten hamuru yogurmasi bir dert pisirmesi ayri bi dert
Belli olmuyor kk da kimin ne soyleyecegi.Çobanlar koyunların başında durup kolaçan eder, dirlik sağlar, bu açıdan dedim.
Hadi millete koyun dedim diyelim, kendime de mi koyun demiş oluyorum, yapmayın lütfen.![]()
Ayyy cacik dedinde koftenin yanina cacik mi yapsaydim ki acabaNevreste acaba yarismaya mi katiliyorumm
bir elimde telefonla resim cekiyorum bir elimle yemek karistiriyorun amanin
Nevosum
Sogan biber patates bulgur ile bulgur pilavi yapmaya calisiyorum
Cacigim hazir sogumasi icin buzdolabina koydummm
Eki Görüntüle 1843134
evet cnm ya bende cig kullanamam kiymayi onceden bi kavurmak iyi oluyo.Ben ilk bu boregi bir tanidigimizda yemistim
Fena yagliydi yani isirinca yag akiyordu
Birde kiyma sanki pismemis gibiydi
Kimi cig koyuyo kimi kavurup koyuyor
Ben kiymayi cig koyamayanlardaniz yoksa pismiyo denedim daha once
Hic denemedim ben hala eski usul margarin yag ile devam ediyorummKolay gelsin canım
Ben krema yağı kullanıyorum son zamanlarda...Kurabiye, simit ve şekerpare türevlerine çok iyi oluyor..
Pastane malzeleri satılan yerlerde alıyorum.Tavsiye ederim..
Arada gel yaptıklarını paylaş bizimle![]()
Soguk soguk guzel gidiyor tabi sarimsak atmadim icineeeeeeAyyy cacik dedinde koftenin yanina cacik mi yapsaydim ki acaba
Belli olmuyor kk da kimin ne soyleyecegi.
Benzetmeniz de yersiz bir benzetme.
ohhh bende yapayim cacik yesil soganli, naneli misss bayilirimmmSoguk soguk guzel gidiyor tabi sarimsak atmadim icineeeeee![]()