• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Yumurta yogurt elma yada uzum sirkesi tuz ve un ile yapiyorum
Istersen firina istersen tavaya at canim.
Ben tavada yapiyorum
Yag cekmemesi icin bol yagda kizartiyorum
Sonra peceteye aliyorum
Yumusacik oluyor

Mutfagi batirdim yalniz un alayim derkeb her yer un oldu temizlemekle ugrasiyorum :KK70:
ellerinize saglik .bende aksam yaptim sahura yedik super oluyo
cok yag cekmiyor yumusacikti.yag mag bosvericeniz yee gitsinnn:kk77:aciktimmmmm:KK17:

Hayirdir, kim güdülüyor?

Çobanlar koyunların başında durup kolaçan eder, dirlik sağlar, bu açıdan dedim.

Hadi millete koyun dedim diyelim, kendime de mi koyun demiş oluyorum, yapmayın lütfen. :işsiz:

ayyy bende isteremmmm pro uyelik, madalya fln offf nerdee :ukala::ukala:
becerirmiyiz dersin cnm ya gecen yil ki birinciyi gorunce ben tirstim beeee :sinirli::sopa:
Bende birincileri diskalifye ettirme,caydirma cabasi icindeyim.yoksa sondan birinci olucam:deli:
Ne hain planlarim var bir bilsen:halay:
Zafere giden yolda hersey mubah yarismaci arkadaslara basarisizliklar diliyorum:KK45:
Bana oy verecek pamuk ellerin pc si hic bozulmasin ttnet kutsasin onlari:KK55:
Oy istemiyorum kurallara aykiri yanlis anlasilmasin kibarligimdan tsk lerimi bildiriyorum simdiden:sampiyon:

Çobanlar koyunların başında durup kolaçan eder, dirlik sağlar, bu açıdan dedim.

Hadi millete koyun dedim diyelim, kendime de mi koyun demiş oluyorum, yapmayın lütfen. :işsiz:
Aman bosverin uaw tartismayi ben nasil birinci olurum litfen oturup onu dusunun:KK66:
Enerjinizi madalyalarima harcayin:spor:
Cobanlar olmasa et yiyemezdik no problem:sus:

Bende birincileri diskalifye ettirme,caydirma cabasi icindeyim.yoksa sondan birinci olucam:deli:
Zafere giden yolda hersey mubah yarismaci arkadaslara basarisizliklar diliyorum:KK45:
Oy istemiyorum kurallara aykiri yanlis anlasilmasin kibarligimdan tsk lerimi bildiriyorum simdiden:sampiyon:
Kiz oy verebiliyomuyuz tep destek tam destek arkandayiz

yokk yook ben varken sondan birincilik sana kalmaz cnmHoppa
yirttin hadi yine iyisin sondan ikincilik sirasina gec:KK66:

Kazen evli degil miydi ya:-)
Neyse hayirli olsun patron yengemiz nereli nasıl tanıştınız detay vermek istersen biz dinleriz sıkılmayız:D:D

Yeni yarişma hayırlı olsun kızlar :-)
Nikahta keramet vardır bir bakarız Kazen her profile bir madalya takar çeyrek altın hesabi:-)

Hayırlı olsun hanımlar :KK68:

Aynen :-)
Bize ters köşemi yapıyorki :-)?

birlikte yasıyorlardı bence nıkah yapacaklar şimdide. çünkü bide kopek mevzusu vardı hatırlarmısınız bilmiyorum esım ıstemıyor dıye konu açmıştı kazen. Bi arkadaşta onu hatırlattı, kopek konusunda hala anlaşamıyoruz dedi. Aynı kışı yanı mesaj alındı :)

Kazen evli degil miydi ya:-)
Neyse hayirli olsun patron yengemiz nereli nasıl tanıştınız detay vermek istersen biz dinleriz sıkılmayız:KK70::KK70:

Yeni yarişma hayırlı olsun kızlar :-)
Nikahta keramet vardır bir bakarız Kazen her profile bir madalya takar çeyrek altın hesabi:-)
Evet bencede aga nin eli tutulmaz.
Kazen Kazen abi nikahta keramet vardir bize birer madalya hediye ediversen ne sevaba girersin;)
Mutluluklar bu arada

Aman bosverin uaw tartismayi ben nasil birinci olurum litfen oturup onu dusunun:KK66:
Enerjinizi madalyalarima harcayin:spor:
Cobanlar olmasa et yiyemezdik no problem:sus:

Koyun etinden bir şey yap bugünün anısına oyum sana o zaman, 5 kişiyi de yancı getiririm. Siyasi bölümde propagandanı yaparım. Birinciliğin için bunları düşündüm ve enerji harcadım, uygundur umarım...

Bu arada bu madalyalar ne işe yarıyor? Uzman aşçı, onbaşı, bin başı mı olunuyor? İnanın mesaj gelmese bu başlıktan haberim bile olmazdı... :işsiz:

Koyun etinden bir şey yap bugünün anısına oyum sana o zaman, 5 kişiyi de yancı getiririm. Siyasi bölümde propagandanı yaparım. Birinciliğin için bunları düşündüm ve enerji harcadım, uygundur umarım...

Bu arada bu madalyalar ne işe yarıyor? Uzman aşçı, onbaşı, bin başı mı olunuyor? İnanın mesaj gelmese bu başlıktan haberim bile olmazdı... :işsiz:
Kiz sus oy istemek probaganda yasak yarismaya katilmadan diskalifye olucam:/
Madalya cok ise yariyor mesela ben ilk uye iken madalyali gorunce modarator sanip ayagimi denk aliyodum:duduk:
Nickin suslu okuyor havasi oluyor:halay:
Ne bileyim.iyi bisey herlade:işsiz:

Kiz sus oy istemek probaganda yasak yarismaya katilmadan diskalifye olucam:/
Madalya cok ise yariyor mesela ben ilk uye iken madalyali gorunce modarator sanip ayagimi denk aliyodum:duduk:
Nickin suslu okuyor havasi oluyor:halay:
Ne bileyim.iyi bisey herlade:işsiz:
:KK70::KK70::KK70::KK70: kiz sen iki madalyada boyle hazir ola duruyosan hastanedr bashekimin yanina gidince nasil duruyosun ben onu merak ettm

Back
X