- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Tesekkur ederin deneyecegim :)Sosunu yapıyorsun içine makarna yı atıp suyunu ekleyip pisiriyisun pilav gibi biraz vitaminleride içinde kalıyo süzme den :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederin deneyecegim :)Sosunu yapıyorsun içine makarna yı atıp suyunu ekleyip pisiriyisun pilav gibi biraz vitaminleride içinde kalıyo süzme den :)
Ahterimm benimmm margarinli yemeklerimden yersin dimi aksamaaa :)Lütfen ama o bizim margarinimiz :))
deniycem cnm esim begenebilir mantar ve kasar biraradaysa iyi fikirBen pohacayi bile mayasiz sekilde yapiyorum denedim ama bir turlu beceremedim.
Sanirim az beklettim bilmiyorum ama benim mayali hamurlarim kabarmiyor cok..
Annem yapardi boyle maya tasardi bir kaba onla yogurulurdu bekletilirdi
Mantar ve ince kiyilmis sogani kavuruyordum
Pul biber karabiber kirmizi biber atiyodum
Mantarli kasarli deneyebilirsin
Cok guzel oluyor canim..
Show yapmak miColin neyi kastederek benzetme yaptığımı belirttim sana, neden KK kadınlarını koyuna benzeteyim Allah aşkına? Ben de burada yazan biriyim. Belki yanlış anladın ve asla aklımdan geçen bu değildi ve bunu kastetmediğimi söyledim, neyi kastettiğimi belirttim, hakaret yok dedim, uzatacak mısın? Şov must go on mu yapacaksın burada bana. Hala bana itham da bulunmaman için ne demem gerek, nasıl izahat etmem gerek? Ne desem inanırsın Colin????
Ay sorma beni biktirdi sarimsaktanMakarnaya bende severim ama 4 diste cok fazla olmamis mi direk tarlayi koyaymis bari![]()
Simdiden afiyet olsun o zaman :)deniycem cnm esim begenebilir mantar ve kasar biraradaysa iyi fikir![]()
Itiraf etsene ayip olmasin diye mi yedinAy sorma beni biktirdi sarimsaktan
Yakiyordu resmen
Itiraf etsene ayip olmasin diye mi yedin![]()
Haberim var cnm katilcanmi?TurkuazKrampon yeni yarismamiz başladı canım
Show yapmak mi
Tamam ben pes diyorum yavuz hirsiz, sen kazandin.
Oyle yapsan sarmisaktansa sogumazdin diycemde gecti gitti artik gecmis olsunAynen oyle ayip olmasin diye bozuntuya vermeden yedim biraz sonra yarisi kaldi
Niye yemiyorsun falan dedi..
Doydum canim dedim gecistirdim
Daha sonra uygun bir dille sarimsagin cok yogun oldugunu soyledim keske en basinda deseymisim ahahah
Kizla yazisiyorum bazen iste yemek yiyorum falan diyorOyle yapsan sarmisaktansa sogumazdin diycemde gecti gitti artik gecmis olsun![]()
Yok kız o kadar da dill yiyemem bebem sen bana bi zeytinyağlı hazirlayiver bi zahmet =)Ahterimm benimmm margarinli yemeklerimden yersin dimi aksamaaa :)
Ben senide çok seviyom kiTamam birşey demedim![]()
Teşekkür ederim canımBen senide çok seviyom kicanım Editörüm
![]()
Ayyy oda cok kotuymus be bazen annemle yedigi icin kavga ediyoruzKizla yazisiyorum bazen iste yemek yiyorum falan diyor
Kiza olurda bize geleceksen onceden haber ver dedim
Niye diye sordu
Ona gore sehir degistiricem dedim
Yiyor ama sonra o koku her yere yayiliyor![]()
Diyette olan ismini vermek istemeyen bir arkadasimiz aksama ne yiyecekmis gordun muuuYok kız o kadar da dill yiyemem bebem sen bana bi zeytinyağlı hazirlayiver bi zahmet =)
Bazi yemeklerde hissedilmiyor :)Ayyy oda cok kotuymus be bazen annemle yedigi icin kavga ediyoruz
Bende severim ama cok az kullanirim mesela makarnaya koca tencereye yarim dis rendelerim
Makarnaya sarimsakmi katiyosunuzAyyy oda cok kotuymus be bazen annemle yedigi icin kavga ediyoruz
Bende severim ama cok az kullanirim mesela makarnaya koca tencereye yarim dis rendelerim