- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Ben sarmisakli seviyorumda simdi teravihe falan giden olursa olmaz tabiSoguk soguk guzel gidiyor tabi sarimsak atmadim icineeeeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sarmisakli seviyorumda simdi teravihe falan giden olursa olmaz tabiSoguk soguk guzel gidiyor tabi sarimsak atmadim icineeeeee![]()
Yesil soganli mi ayy ilk defa duydum deneyecehimohhh bende yapayim cacik yesil soganli, naneli misss bayilirimmm![]()
Mesela o hamuru maya ile yapiyor ben maya ile hic hamur yapmadim bilmiyorum nasil yapildigini.evet cnm ya bende cig kullanamam kiymayi onceden bi kavurmak iyi oluyo.
yagida iyice kizdirmadan borege baslarsan yag cok cekiyo.(oyle yapmissa tanidiginiz.)
afiyet olsun cnm yerimede ye bi tane![]()
Demleme makarna nasil oluyo kiSevgili menüm
İftariyelik; Hurma, siyah zeytin
Domates çorbası
Türlü
Demleme makarna (oğlum çok ısrar etti :) )
Sövüş salata
Ayran
Şekerpare
E tabi agzi olan istedigini konusuyor, buna da hakki var saniyor. Burda birsuru insani katarak yaptigin benzetme icin, kimseden icazet alamam, agzim var konusuyorum mu diyeceksin sende?Kusura bakma bir daha senden icazet alırım benzetme yaparken.
Tamam katıl bizim için sakıncası yok..Nevreste acaba yarismaya mi katiliyorumm
bir elimde telefonla resim cekiyorum bir elimle yemek karistiriyorun amanin
Nevosum
Sogan biber patates bulgur ile bulgur pilavi yapmaya calisiyorum
Cacigim hazir sogumasi icin buzdolabina koydummm
Eki Görüntüle 1843134
Sen nicten dolayı başka yağ kullanmaman lazımHic denemedim ben hala eski usul margarin yag ile devam ediyorumm
Nickim yaptiklarima sponsor![]()
Sosunu yapıyorsun içine makarna yı atıp suyunu ekleyip pisiriyisun pilav gibi biraz vitaminleride içinde kalıyo süzme den :)Demleme makarna nasil oluyo ki
Aynen ben sarimsagi cok severdim ama bir arkadasimin yuzunden sarimsaktan sogudum kiz makarna sosunun icine 4 dis sarimsak koymus oluyodum resmen mide agrisindan aman bir daha asla yemem dedim yemedim o gunden beriBen sarmisakli seviyorumda simdi teravihe falan giden olursa olmaz tabi
Lütfen ama o bizim margarinimiz :))Sen nicten dolayı başka yağ kullanmaman lazım![]()
Oylede super oluyor ellerine saglik simdiden :)ohhh bende yapayim cacik yesil soganli, naneli misss bayilirimmm![]()
cnm bende ilk kez duydum mantarli.Mesela o hamuru maya ile yapiyor ben maya ile hic hamur yapmadim bilmiyorum nasil yapildigini.
Cig koymus kiymayi ben yiyemedim.
Malzemem olsaydi aslinda mantarlida yapiyordum ben ama malzemem eksikti Allah ne verdiyse artik
Mantarli denedin mi hic
E tabi agzi olan istedigini konusuyor, buna da hakki var saniyor. Burda birsuru insani katarak yaptigin benzetme icin, kimseden icazet alamam, agzim var konusuyorum mu diyeceksin sende?
Tamam birşey demedimLütfen ama o bizim margarinimiz :))
ayy dene cnm cok super oluyo cacik senleniyoo.esimde bende oyle severizYesil soganli mi ayy ilk defa duydum deneyecehim
Ben pohacayi bile mayasiz sekilde yapiyorum denedim ama bir turlu beceremedim.cnm bende ilk kez duydum mantarli.
mantari bi tek bulgurda severiz.boregi pisi gibi mayali yaptim ve sadesi peynirlisi kiymalisi hepsini yaptim cok guzel oldu.
ayrica mayalisini yap goruceksin daha yumusak oluyor.hem cok kolay mayali hamur neden denemiyorsun.
maya su tuz un koy yogur ve 2 saat beklet.dun ben gece 12de yogurdum.uyudum.
3 te sahura kalkip hemen acip acip kizarttim.iste bu kadar.![]()
Nikahta ne giysemHanımlar lütfen sakinleşir misiniz?
Konumuz yemek,yarışma ve Kazen'in nikahı![]()
hahaha aynennnSen nicten dolayı başka yağ kullanmaman lazım![]()
Makarnaya bende severim ama 4 diste cok fazla olmamis mi direk tarlayi koyaymis bariAynen ben sarimsagi cok severdim ama bir arkadasimin yuzunden sarimsaktan sogudum kiz makarna sosunun icine 4 dis sarimsak koymus oluyodum resmen mide agrisindan aman bir daha asla yemem dedim yemedim o gunden beri