• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
evet cnm ya bende cig kullanamam kiymayi onceden bi kavurmak iyi oluyo.
yagida iyice kizdirmadan borege baslarsan yag cok cekiyo.(oyle yapmissa tanidiginiz.)
afiyet olsun cnm yerimede ye bi tane:kk77:
Mesela o hamuru maya ile yapiyor ben maya ile hic hamur yapmadim bilmiyorum nasil yapildigini.
Cig koymus kiymayi ben yiyemedim.

Malzemem olsaydi aslinda mantarlida yapiyordum ben ama malzemem eksikti Allah ne verdiyse artik

Mantarli denedin mi hic

Nevreste Nevreste acaba yarismaya mi katiliyorumm
bir elimde telefonla resim cekiyorum bir elimle yemek karistiriyorun amanin

Nevosum
Sogan biber patates bulgur ile bulgur pilavi yapmaya calisiyorum
Cacigim hazir sogumasi icin buzdolabina koydummm

Eki Görüntüle 1843134
Tamam katıl bizim için sakıncası yok..:KK73:Ohhhh misss gibi . :halay:Ellerine sağlık:kk77:

Ben sarmisakli seviyorumda simdi teravihe falan giden olursa olmaz tabi
Aynen ben sarimsagi cok severdim ama bir arkadasimin yuzunden sarimsaktan sogudum kiz makarna sosunun icine 4 dis sarimsak koymus oluyodum resmen mide agrisindan aman bir daha asla yemem dedim yemedim o gunden beri

Mesela o hamuru maya ile yapiyor ben maya ile hic hamur yapmadim bilmiyorum nasil yapildigini.
Cig koymus kiymayi ben yiyemedim.

Malzemem olsaydi aslinda mantarlida yapiyordum ben ama malzemem eksikti Allah ne verdiyse artik

Mantarli denedin mi hic
cnm bende ilk kez duydum mantarli.
mantari bi tek bulgurda severiz.boregi pisi gibi mayali yaptim ve sadesi peynirlisi patatesli hepsini yaptim cok guzel oldu.
ayrica mayalisini yap goruceksin daha yumusak oluyor.hem cok kolay mayali hamur neden denemiyorsun.
maya ,su, tuz ,un koy yogur ve 2 saat beklet.dun ben gece 12de yogurdum.uyudum.
3 te sahura kalkip hemen acip acip kizarttim.iste bu kadar.:KK56:

E tabi agzi olan istedigini konusuyor, buna da hakki var saniyor. Burda birsuru insani katarak yaptigin benzetme icin, kimseden icazet alamam, agzim var konusuyorum mu diyeceksin sende?

Colin neyi kastederek benzetme yaptığımı belirttim sana, neden KK kadınlarını koyuna benzeteyim Allah aşkına? Ben de burada yazan biriyim. Belki yanlış anladın ve asla aklımdan geçen bu değildi ve bunu kastetmediğimi söyledim, neyi kastettiğimi belirttim, hakaret yok dedim, uzatacak mısın? Şov must go on mu yapacaksın burada bana. Hala bana itham da bulunmaman için ne demem gerek, nasıl izahat etmem gerek? Ne desem inanırsın Colin????

cnm bende ilk kez duydum mantarli.
mantari bi tek bulgurda severiz.boregi pisi gibi mayali yaptim ve sadesi peynirlisi kiymalisi hepsini yaptim cok guzel oldu.
ayrica mayalisini yap goruceksin daha yumusak oluyor.hem cok kolay mayali hamur neden denemiyorsun.
maya su tuz un koy yogur ve 2 saat beklet.dun ben gece 12de yogurdum.uyudum.
3 te sahura kalkip hemen acip acip kizarttim.iste bu kadar.:KK56:
Ben pohacayi bile mayasiz sekilde yapiyorum denedim ama bir turlu beceremedim.
Sanirim az beklettim bilmiyorum ama benim mayali hamurlarim kabarmiyor cok..

Annem yapardi boyle maya tasardi bir kaba onla yogurulurdu bekletilirdi

Mantar ve ince kiyilmis sogani kavuruyordum
Pul biber karabiber kirmizi biber atiyodum

Mantarli kasarli deneyebilirsin
Cok guzel oluyor canim..

Aynen ben sarimsagi cok severdim ama bir arkadasimin yuzunden sarimsaktan sogudum kiz makarna sosunun icine 4 dis sarimsak koymus oluyodum resmen mide agrisindan aman bir daha asla yemem dedim yemedim o gunden beri
Makarnaya bende severim ama 4 diste cok fazla olmamis mi direk tarlayi koyaymis bari:işsiz:

Back
X