• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Kadınlar kulubünü kim kurmuş diye merak ettiğim bir dönem ki aslaa meraklı bir kişi değilim :KK14: bir röportajınıza denk gelmiştim, O röportajda anlam veremediğim tek şey yeniden evlenebilirim kısmıydı çünkü evli idiniz. Anlaşılan röportajdaki tüm kehanetler bir bir gerçek oluyor. Tezek koktuğunuzda misyon tamamdır... :KK14:

Bu arada nikah nerede saat kaçta? Muhtemelen İzmit ya da Başiskele dolaylarında olacağından, gizliden nikaha gelip KK adına dikizleme işine talibim. Kazen Kazen

Kadınlar kulubünü kim kurmuş diye merak ettiğim bir dönem ki aslaa meraklı bir kişi değilim :KK14: bir röportajınıza denk gelmiştim, O röportajda anlam veremediğim tek şey yeniden evlenebilirim kısmıydı çünkü evli idiniz. Anlaşılan röportajdaki tüm kehanetler bir bir gerçek oluyor. Tezek koktuğunuzda misyon tamamdır... :KK14:

Bu arada nikah nerede saat kaçta? Muhtemelen İzmit ya da Başiskele dolaylarında olacağından, gizliden nikaha gelip KK adına dikizleme işine talibim. Kazen Kazen
Tezek mi kokuyor:KK45:
Kazen egzantirik bir hal almaya basladi:KK45:
Es adayi acaba burada uyemi cok merak ettim kimse bir adin one ciksin litfen:KK45:

Gel kollarima bende yaparim sana
Kiz kalk yapmasinda bir seycik yok
Kucucuk hamurdan ne kadar sey cikti

Ama tek basima zor oluyor
Simdi bunlari yaparken biride pisireydi iyi olurdu

Zaten tepsiyi unlamamisim yapismis yaptiklarim

Suan ben boyleyim:confused:
Bende yapinca tek basima yapiyorum ben kizartiyorum onlar yiyor nide kiymetimi bilen olaydi iyiydi kardesim gelsin bende ona yapayim bari

Sekerpare de yapicam ama evde margarin bitmis aksami beklenem lazim halim kalmadi cok yoruldum ama bugun ev isi yapasim tuttu

Basim agriyor
1saat kala bu moda bagliyorum

Eki Görüntüle 1843113
Kolay gelsin canım;)
Ben krema yağı kullanıyorum son zamanlarda...Kurabiye, simit ve şekerpare türevlerine çok iyi oluyor..
Pastane malzeleri satılan yerlerde alıyorum.Tavsiye ederim..

Sizin topigi takip ediyorum nefis yemekler var

Buradan cok sey ogrenip yapmisligim var

Hele senden nevos az gece mesaj atmadim sana ilk kurabiye yaparken falan

Cenem dustu benim ya
Arada gel yaptıklarını paylaş bizimle :KK200:

Es adayi acaba burada uyemi cok merak ettim kimse bir adin one ciksin litfen:KK45:
Bence merak ettigimiz sahis yada kazenin ex kayinvalidesi

Kiz boz bisey yapmadigimiz halde bizi atiyo mapus damina bakalim bu ablaya ne edecek

:D :D :D

Yok hayali çoban olmakmış (tabi o bunu tezek kokmalı şeklinde belirtmiş) o bakımdan dediydim.

Gerçi şimdi de yaptığı iş çobanlıktan farksız :KK53:

Ooo nikah bence daha çok ilgi çekmiş yarışmadan :)

Yarışma da hayırlı olsun bu arada eğer kendime güvenirsem bende katılırım yarışmaya :)

Back
X