• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Boza iyi fikir ama velakin bozunca bi cacik olmayacak sahislari ciddiye almamak en dogrusu sanki feross :KK14:
Burhan Altintop kivamindaki insan evlatlarinin nesini ciddiye alalim yahu @nananais :KK45: Papucumun uyesi işte :KK30:
Hi cok ayıp ramazandada giybet yapisin nur olmaz ayıp giybet orucu tutuyom bende bah beni örnek al

Oldu gülüm sana biskolata erkeki bulacagik

Kiz delimisin yumurta kirip yanina peynir kouani bulsan op koy basinin ustune kiz sen git gide çitayi yukseltiyon bizim gibi evde kalacan demedi deme :ukala:

Ben seni bastan uyarayimda gunahin vebalin boynuma dusmesin ahirette zati benimki bana bile fazka geliyo:bicak:
ilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..

ilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..
Şu en zor zamaninda yaninda olani mi diyon

Bende bugun eski mesajlarimizi okuyup nostalji yaptimda biraz onu okuyunca bi fuygulandim dogrudu

Babişkomun biskuvili muhallebi tatlıma tepkisi bütün günümün yorgunluğunu aldı

-Muazzam
-Feraceli bu ne ya
-Muazzam Muazzam
-Kızım bu ne
-Oğlum gel bak feraceli negzel tatli yapmıs ye
-Süper olmuş kızım

Adam övmelere doyamadı:KK36:
Rabbim sen bana bu günleri aratma :KK37:

Gerci doğru giybet sayılmıyor fetvayı veriyorum sıkı durun kk da gıybet orucu bozmaz ifinim:dua:
Gıybetin önünu actiginiz icin tisikirler ifinim

Not: bu arada butun ramazan oruclarimiz senin bu nacizane fetvan yuxunden gume gitmesin

Yasar nuri öztürke yada zekariya beyaza bi baglansamiydik netseydik:işsiz:

Gıybetin önünu actiginiz icin tisikirler ifinim

Not: bu arada butun ramazan oruclarimiz senin bu nacizane fetvan yuxunden gume gitmesin

Yasar nuri öztürke yada zekariya beyaza bi baglansamiydik netseydik:işsiz:
Yemin ederim kırize giriyorum bi twit okudum geçen sene orucu bozn şeyler bu sende bozuyor haberiniz olsun yazmışlar :KK70: :KK70: insanlar bence az okusa anlacajlarda işte

-Muazzam
-Feraceli bu ne ya
-Muazzam Muazzam
-Kızım bu ne
-Oğlum gel bak feraceli negzel tatli yapmıs ye
-Süper olmuş kızım

Adam övmelere doyamadı:KK36:
Rabbim sen bana bu günleri aratma :KK37:

Ooo bu bol ovgulu tatliyi merak ettim dogrusu :rolleyes:
Kim ovdu boyle onu da merak ettim gi :KK30: