• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Yemin ederim kırize giriyorum bi twit okudum geçen sene orucu bozn şeyler bu sende bozuyor haberiniz olsun yazmışlar :KK70: :KK70: insanlar bence az okusa anlacajlarda işte
Biz kulaktan dogma facebookta gorme seylerlerle dinimizi yasadigimiz surece daha cok sey goruruz

Nereyse sarki sozlerinin altina bile artik Mevlana yazacaklar

Hatta bi söz varya sümme haşa valla facebook çıkincaya kadar ben o hadis-i serifi hic duymamistim

Canini yanan sabretsin cani yakan caninin yanacagi gunu beklesin diye

Sonra bi Sahabe efendilerimizden birine ait bir sozun altinda her seferinde baska bi Sahabe efendimizin adi yaziyor

Okumadigimiz surece artik bu zihniyetle bakalim sonumiz nereye gidecek

Lutfen...Biz bolmeyelim :KK53:
Nerde kaldiydin unuttun simdi :KK14:hatirlayayim kaldigin yerden devam edicem

Bu arada ablam Allah profilini doyursun o kadar altini nedecen besi bir yerde mi yapiyosun

Benim mapus arkadasim var ipeqbojuqu ipeqbojuqu laf aramizda bayilmis bu madalyalara hayrina bi tane versen olmam mi:KK14:cok buyuk sevabin olur duacibiz falan oluruz:dua:

Biz kulaktan dogma facebookta gorme seylerlerle dinimizi yasadigimiz surece daha cok sey goruruz

Nereyse sarki sozlerinin altina bile artik Mevlana yazacaklar

Hatta bi söz varya sümme haşa valla facebook çıkincaya kadar ben o hadis-i serifi hic duymamistim

Canini yanan sabretsin cani yakan caninin yanacagi gunu beklesin diye

Sonra bi Sahabe efendilerimizden birine ait bir sozun altinda her seferinde baska bi Sahabe efendimizin adi yaziyor

Okumadigimiz surece artik bu zihniyetle bakalim sonumiz nereye gidecek
Aslında tek sorun ne biliyormusun hazıra konuyorlar..
Gençler hele araştırmacı değiller..
Aç oku körü körüne bağlanıyorlar sonra saçma salak din adı altındaki yerlere

Aslında tek sorun ne biliyormusun hazıra konuyorlar..
Gençler hele araştırmacı değiller..
Aç oku körü körüne bağlanıyorlar sonra saçma salak din adı altındaki yerlere

Yorulmaya ne hacet tum yazarlarin kitaolarindan alintilar var hepsine bi goz gezdirince o yazarlarin kulliyatini okumus kadar oluyin zati

Hani bi facebook ata sozu diyor ya keske herkes sosyal medyada gorundugu kadar dindar olsa iste ona katiliyorum

Yorulmaya ne hacet tum yazarlarin kitaolarindan alintilar var hepsine bi goz gezdirince o yazarlarin kulliyatini okumus kadar oluyin zati

Hani bi facebook ata sozu diyor ya keske herkes sosyal medyada gorundugu kadar dindar olsa iste ona katiliyorum
Heh aynen bende katılıyorum..Aslında internet büyük bi avantaj dezavantaja çevirilmezsse

Kimlerr gelmiiiisss :rolleyes:
Hosgeldim canim benimm ,Nasilsin :KK19: Bebisin nasil :KK60: :nazar: Ozledik seni habibtem ya :KK200:
Bebisimmmm iyiyimm sen nasilsinn nurum benimmmm...bebisim buyuyorrr iste arabistama geldimmm.agustosta tekrar gelecem turkiyeye..kizkardesim evlenecek darisi tum.bekarlaraaa..sen nasilsin.ozledim sizleri... Nevreste Nevreste haric:63::KK70:

İftar sonrası hazımsızlık yaşayan var mı çokta yemiyoz ama durum bu:110:

Back
X