• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Allah askina yapin !!! Siz yapmazsaniz yarisma yapilmaz ,anket acilmazz hatta belki kk kapanir nemelazim :KK53:

Feraceli Feraceli @bilinmeyenfx @deynepnaz
Efem kafayi yemis olmak orucu bozar mi ? Orucunu bozani bozmak caizmidir :KK45:
Öhömmm öhömm önceliklen kafayı yemek caizdir efem
İkinci sorunuza gelince oruçu bozanı bozmak hojdiir iyidiri güzeldir:KK53: gerekirse ızgara yapıp kızartılmalı oruçu bozanı boza yapmalı:sopa:

Niye ciddiye aliyon ki nanacim ,her ortamda boyle kafasi guzeller(!) cikar zaten...
Ramazan ramazan "Guzellerrr icinndennn bir seni secttiiiim " sarkisini soyleyesim geldi bak :KK53:
Alttan alamıyorum , resmen hakaret içeriyor. Kendisi için önemli olmayabilir ama biz egleniyoruz. Saygı duymak zorunda. :eğlence:

ipek alsın seni kaynına şuna bak ya sadece böyle zamanlarda hatırlıyo:deli: ilk ipeqbojuqu ipeqbojuqu umu alırım bi kere öyle bişey olsa :dondurma: o beni yengesi yapmak istiyodu:KK30: ama işte emmisi böyük çıktı:süslü::sus:
Zalım kız ne kadarda zalımsın ben seni ne zaman unutmusum ki emminin yasini nufusta kuculsek olmaz mi ki acep:işsiz:

kaynın varsa geliriz bence:rolleyes: uuuuu İtalyan erkeki gibi iftar sofrası hazırlar mı:KK8::rolleyes:
Oldu gülüm sana biskolata erkeki bulacagik

Kiz delimisin yumurta kirip yanina peynir kouani bulsan op koy basinin ustune kiz sen git gide çitayi yukseltiyon bizim gibi evde kalacan demedi deme :ukala:

Ben seni bastan uyarayimda gunahin vebalin boynuma dusmesin ahirette zati benimki bana bile fazka geliyo:bicak:

Öhömmm öhömm önceliklen kafayı yemek caizdir efem
İkinci sorunuza gelince oruçu bozanı bozmak hojdiir iyidiri güzeldir:KK53: gerekirse ızgara yapıp kızartılmalı oruçu bozanı boza yapmalı:sopa:

Boza iyi fikir ama velakin bozunca bi cacik olmayacak sahislari ciddiye almamak en dogrusu sanki feross :KK14:
Burhan Altintop kivamindaki insan evlatlarinin nesini ciddiye alalim yahu N Nana :KK45: Papucumun uyesi işte :KK30:

Back
X