- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
allahuekberŞirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahuekberŞirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur
Valla şimdi gördüm etiketi de nevreste unutmuş beni küssem mi ki
Hediye degilde bende bir kopek istemiyor eşim diye konu acmisti neydi köpeğin adiben kazenı evlı sanıyordum. bı hedıyeyı esının sectığınden bahsetmıstı gecen sene
cok ılgınc
ZalımsınTemammm ,soz bu defa fiyonk yokHadi bi da benden bi kiyak olsun
![]()
![]()
![]()
Öhömmm öhömm önceliklen kafayı yemek caizdir efemAllah askina yapin !!! Siz yapmazsaniz yarisma yapilmaz ,anket acilmazz hatta belki kk kapanir nemelazim
Feraceli @bilinmeyenfx @deynepnaz
Efem kafayi yemis olmak orucu bozar mi ? Orucunu bozani bozmak caizmidir![]()
Bulursan benide kaynina alsanaallahuekberben de bulayım amin
![]()
Alttan alamıyorum , resmen hakaret içeriyor. Kendisi için önemli olmayabilir ama biz egleniyoruz. Saygı duymak zorunda.Niye ciddiye aliyon ki nanacim ,her ortamda boyle kafasi guzeller(!) cikar zaten...
Ramazan ramazan "Guzellerrr icinndennn bir seni secttiiiim " sarkisini soyleyesim geldi bak![]()
Nevroş yazcakti da ben seni ona bırakmadımValla şimdi gördüm etiketi de nevreste unutmuş beni küssem mi ki![]()
ipek alsın seni kaynına şuna bak ya sadece böyle zamanlarda hatırlıyoBulursan benide kaynina alsanabende ipegimi kaynima alirim elti oluruz ne guzel olmam mi
![]()
kaynın varsa geliriz benceGüllaç sevenler gelsin tey
tey
Hepsi evli boşanan olursa çirkef eltimi boşarsa gelirsin tey teYkaynın varsa geliriz benceuuuuu İtalyan erkeki gibi iftar sofrası hazırlar mı
![]()
Zalım kız ne kadarda zalımsın ben seni ne zaman unutmusum ki emminin yasini nufusta kuculsek olmaz mi ki acepipek alsın seni kaynına şuna bak ya sadece böyle zamanlarda hatırlıyoilk
ipeqbojuqu umu alırım bi kere öyle bişey olsa
o beni yengesi yapmak istiyodu
ama işte emmisi böyük çıktı
![]()
Ben seni nasıl unuturumValla şimdi gördüm etiketi de nevreste unutmuş beni küssem mi ki![]()
Evet evet aynen öyle olduNevroş yazcakti da ben seni ona bırakmadım![]()
Oldu gülüm sana biskolata erkeki bulacagikkaynın varsa geliriz benceuuuuu İtalyan erkeki gibi iftar sofrası hazırlar mı
![]()
Öhömmm öhömm önceliklen kafayı yemek caizdir efem
İkinci sorunuza gelince oruçu bozanı bozmak hojdiir iyidiri güzeldirgerekirse ızgara yapıp kızartılmalı oruçu bozanı boza yapmalı
![]()
Hediye degilde bende bir kopek istemiyor eşim diye konu acmisti neydi köpeğin adi