- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Sen hangi yemekle birinci olmustun
1.Kuzu yahni
2.Ufa kebap
3.Kahvalti sofralari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hangi yemekle birinci olmustun
Çalacaz madalyanı ayy ağzımdan kaçtı![]()
Bende sahura kasarli simit poaca yaptim simdi oturdum![]()
Helpp melpp yohh canımıza tah dediAaa,,, İmdaaaattt , Hellppppp![]()
Adam olduruyolla
![]()
![]()
kimsenin kafasına silah dayamıyorlar kiOlduuu işim gücüm yok bunla uğraşcam...saçmalık..yapanın aklına şaşarım..
Bu saygısızlık neden? Ve son cumlemizdeki hakaret? Ben yapacağım çünkü egleniyorum, sen yapma çünkü sana eğlenceli gelmiyor.Olduuu işim gücüm yok bunla uğraşcam...saçmalık..yapanın aklına şaşarım..
beceriksizlikten neden. hakaret boyutuna varması ben eziğim yumurta kırma özürlüyüm demekten başka bişey değil. yoksa insan aklına neden hakaret etsin komplekssiz biri..Bu saygısızlık neden? Ve son cumlemizdeki hakaret? Ben yapacağım çünkü egleniyorum, sen yapma çünkü sana eğlenceli gelmiyor.![]()
Olduuu işim gücüm yok bunla uğraşcam...saçmalık..yapanın aklına şaşarım..
Bu saygısızlık neden? Ve son cumlemizdeki hakaret? Ben yapacağım çünkü egleniyorum, sen yapma çünkü sana eğlenceli gelmiyor.![]()
Helpp melpp yohh canımıza tah dedi![]()
Yeni kategori açılmış,herkese hayırlı uğurlu olsun
Ben bu yaışmada büyük ihtimal yokum,hadi güzel güzel masalar kurun kızlar da iç geçirelim![]()
Bu konuda fazla bilgim yok.Akşam Nihat Hatipoğlu'na telefonla bağlanıp sorsak mı acaba?Allah askina yapin !!! Siz yapmazsaniz yarisma yapilmaz ,anket acilmazz hatta belki kk kapanir nemelazim
Feraceli @bilinmeyenfx
deynepnaz
Efem kafayi yemis olmak orucu bozar mi ? Orucunu bozani bozmak caizmidir![]()
Çevre çok önemli çalışmaya başladım eşimin kızkardeşiylen karşılaştım bekar abim var bi görüşün dedi vesile oldu yoksa evde otur dikiş nakış olmuyor çevre şart evlilik içinEee darisi bizim basimiza insallah :) bende hala ufukta bisey yok valla bu hulanlara sormak istiyorum nasil buldunuz kocayi diye
Ya ben gecicide olsa neredeyse 500 600 kisilik yerde calostim ama yinede olmadi mi olmuyorÇevre çok önemli çalışmaya başladım eşimin kızkardeşiylen karşılaştım bekar abim var bi görüşün dedi vesile oldu yoksa evde otur dikiş nakış olmuyor çevre şart
Belki evliydi boşandı ikinci kez evlendi Allah mesut bahtiyar etsin herkes evlensinBen kazeni evli sanıyodum hatta bi köpek istiyoduda eşi evde istemiyodu bizim fikrimizide sormuştu![]()
Şirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordurYa ben gecicide olsa neredeyse 500 600 kisilik yerde calostim ama yinede olmadi mi olmuyor
Zaten bi arkadasimda ordada bulamafiysan artik bi dahada bulamassin demistikiz hakliymis sanirim
Bu arada eniste beyler ne isle mesgul siz nerde calisiyordunuz acaba meslegin mi bi kerameti var
ipeqbojuqu klgel kiz koca bulmanin tüyolarini ogreniyom belki ise yarar
![]()
Is zaten geciciydi suan bazi nedenlerden dolayi calisamiyirumda nasip kismet hersey hakkimizda hayirlisiŞirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur
Bu konuda fazla bilgim yok.Akşam Nihat Hatipoğlu'na telefonla bağlanıp sorsak mı acaba?.
Geçen gün soraydık eyiydi,Nihat Hatipoğlu'na gittim,telefon yerine direk birebir sorardımOyle yapalim o zaman canim ,
Sen Nihat Hatipoglu ,ben Mustafa Karatas i arayayim ...Hatta 1000 hpcaya sprup 1 populer cevap alalim![]()