• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Bu saygısızlık neden? Ve son cumlemizdeki hakaret? Ben yapacağım çünkü egleniyorum, sen yapma çünkü sana eğlenceli gelmiyor. :110:
beceriksizlikten neden. hakaret boyutuna varması ben eziğim yumurta kırma özürlüyüm demekten başka bişey değil. yoksa insan aklına neden hakaret etsin komplekssiz biri..

Bu saygısızlık neden? Ve son cumlemizdeki hakaret? Ben yapacağım çünkü egleniyorum, sen yapma çünkü sana eğlenceli gelmiyor. :110:

Niye ciddiye aliyon ki nanacim ,her ortamda boyle kafasi guzeller(!) cikar zaten...
Ramazan ramazan "Guzellerrr icinndennn bir seni secttiiiim " sarkisini soyleyesim geldi bak :KK53:

Eee darisi bizim basimiza insallah :) bende hala ufukta bisey yok valla bu hulanlara sormak istiyorum nasil buldunuz kocayi diye
Çevre çok önemli çalışmaya başladım eşimin kızkardeşiylen karşılaştım bekar abim var bi görüşün dedi vesile oldu yoksa evde otur dikiş nakış olmuyor çevre şart evlilik için:halay::KK49::KK49::KK45:

Çevre çok önemli çalışmaya başladım eşimin kızkardeşiylen karşılaştım bekar abim var bi görüşün dedi vesile oldu yoksa evde otur dikiş nakış olmuyor çevre şart
Ya ben gecicide olsa neredeyse 500 600 kisilik yerde calostim ama yinede olmadi mi olmuyor:deli:

Zaten bi arkadasimda ordada bulamafiysan artik bi dahada bulamassin demisti:KK70:kiz hakliymis sanirim

Bu arada eniste beyler ne isle mesgul siz nerde calisiyordunuz acaba meslegin mi bi kerameti var:KK53:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu klgel kiz koca bulmanin tüyolarini ogreniyom belki ise yarar:işsiz:

Ya ben gecicide olsa neredeyse 500 600 kisilik yerde calostim ama yinede olmadi mi olmuyor:deli:

Zaten bi arkadasimda ordada bulamafiysan artik bi dahada bulamassin demisti:KK70:kiz hakliymis sanirim

Bu arada eniste beyler ne isle mesgul siz nerde calisiyordunuz acaba meslegin mi bi kerameti var:KK53:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu klgel kiz koca bulmanin tüyolarini ogreniyom belki ise yarar:işsiz:
Şirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur

Şirkette çalışıyor bende satıştaydım şimdi ev hanımıyım büyük yer olması değil bende satıştaydım hep çalışanlar bayandı yılma iş değiştir elbet bahtın bir yerde ve seni bekliyordur
Is zaten geciciydi suan bazi nedenlerden dolayi calisamiyirumda nasip kismet hersey hakkimizda hayirlisi

Zaten oraya koca bulmak maksatli gitmemistim gitsem herhalde bulurdum birini diye dusunuyorum:deli:

Sizede mutluluklar

Back
X