Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hih oyle olsun ne dedigini bilmiyorsun git ilaclarini icYaşlılıktan ne söylediğimi bilmiyorum.O zamanda öyle olmuştur
![]()
Kiyamazmis ablasınaNevroş yazcakti da ben seni ona bırakmadım![]()
Ay kıyamam çok sevindim. ben de diyorum iftar sofraları neden yoğun değil millet buradaymis yaBen seni nasıl unuturumNana benden önce davrandı
![]()
İlçalar etki etmiyorHih oyle olsun ne dedigini bilmiyorsun git ilaclarini ic![]()
Ben topic topic geziyorumAy kıyamam çok sevindim. ben de diyorum iftar sofraları neden yoğun değil millet buradaymis ya
Kiyamazmis ablasınaöpücük nasıl yapılıyordu ezberleyemedim
evet.. ;/Şu en zor zamaninda yaninda olani mi diyon
Bende bugun eski mesajlarimizi okuyup nostalji yaptimda biraz onu okuyunca bi fuygulandim dogrudu
Nasibin üstüne atmayın herşeyi gururdan mı bitti zaar tutun bırakmayın evlenmediyse nostalji yapacağına kalk ara özledim deilk sevdiceğim bana sen yemek yapmazsan ben herşeyi yaparım biliyorum ben yapmayı derdi. olmadı mı olmuyo nasip değilmiş.. o geldi şimdi aklıma..
Oh sefam olsun oğluşumla çoşuyoruz yedik doyduk Mutlu olduk tey tey
Bana havan niyeOh sefam olsun oğluşumla çoşuyoruz yedik doyduk Mutlu olduk tey tey![]()
Tırnaklarını törpülerken mi yiyorsun?Bana havan niyebende karpuz yiyomm
![]()
Tey tey bende istiyommmmmBana havan niyebende karpuz yiyomm
![]()
Bi taraftan da ruj süruyorum düşün artıkTırnaklarını törpülerken mi yiyorsun?![]()
Afiyet olsunŞimdi gel keyfim gel zamanıbol tefekkürlü bir gece dilerim canlar
Eki Görüntüle 1843636 doyet puding mi olurmuş demeyin ben yaparsam olur
![]()