• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
herkese selamlar hatunlar coooooooooooooook uzun zaman oldu buraya yazmayalı konusmayalı sızlerle yarışma başlamıs hayırlı olsun herkese inş. şimdiden kazananları tebrık ederım bende en kısa zamanda soframı yemek tarıflerımı ve resımlerımı eklemek üzere hoşgeldımm :)

Ben çok iyi biloyodum:hamarat: baktim gorunirlerde koca falan yok kendimi fabrika ayarlarima cevirdim artik bisey bilmiyorum :KK14:koca yoksa yemekte yok:işsiz:
Bu kafayla gidersen evde kalırsın evlilik programında koca ararsın:)))):işsiz::KK48::KK48:

Olduuu işim gücüm yok bunla uğraşcam...saçmalık..yapanın aklına şaşarım..

Evde kaldim ki ben zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Inanmazsan ipeqbojuqu ipeqbojuqu ne sor ipegim ben evde kalmistim demi kuşum:KK33:
Aman kalsam ben kalırdım 33 yaşında evlendim kilolusun yaşın geçti seni kimse almaz bile diyen oldu çok üzüldümde ama çok yakışıklı eşim oldu düğünümde döktürdüm kıskananlar çatladı:halay::KK36:

Aman kalsam ben kalırdım 33 yaşında evlendim kilolusun yaşın geçti seni kimse almaz bile diyen oldu çok üzüldümde ama çok yakışıklı eşim oldu düğünümde döktürdüm kıskananlar çatladı:halay::KK36:

Eee darisi bizim basimiza insallah :) bende hala ufukta bisey yok valla bu hulanlara sormak istiyorum nasil buldunuz kocayi diye

Ben kazeni evli sanıyodum hatta bi köpek istiyoduda eşi evde istemiyodu bizim fikrimizide sormuştu:sus:

Back
X