- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Ben çok iyi biloyodumKoca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok iyi biloyodumKoca bulmak için önce yemek yapmayı öğrenmek gerekiyor![]()
O zaman ayarları yeniden düzeltelimBen çok iyi biloyodumbaktim gorunirlerde koca falan yok kendimi fabrika ayarlarima cevirdim artik bisey bilmiyorum
koca yoksa yemekte yok
![]()
Saka yaptim cnm benm.oyle marifetim yok zaten geyik olsun diye yazdim hepinize basarilar
Yok yok iyifir boyle bilmiyotum dedigim halde ihaleler ustume kaliyo boylesi cok iyiO zaman ayarları yeniden düzeltelim![]()
İyiyim nurum çok şükür sen nasılsın özlettin![]()
Sen hangi yemekle birinci olmustunBiliyorum canim ,bende saka yapiyomDenemeden bilemezsin ,bence katilmalisin
![]()
Çalacaz madalyanı ayy ağzımdan kaçtı
Tabikide omasssİyiyim cok sukur canim benimValla kosturmaca ne olsun iste
Kizzz Ramazan sofralari sensiz olmaz bak,kesin katiliyorsun haa![]()
Bu kafayla gidersen evde kalırsın evlilik programında koca ararsın:))))Ben çok iyi biloyodumbaktim gorunirlerde koca falan yok kendimi fabrika ayarlarima cevirdim artik bisey bilmiyorum
koca yoksa yemekte yok
![]()
Evde kaldim ki ben zatenBu kafayla gidersen evde kalırsın evlilik programında koca ararsın:))))![]()
Eee zaten kimse kimseyi zorlamiyor atar gider yapmanin mantigi ne onu anlamadimOlduuu işim gücüm yok bunla uğraşcam...saçmalık..yapanın aklına şaşarım..
Aman kalsam ben kalırdım 33 yaşında evlendim kilolusun yaşın geçti seni kimse almaz bile diyen oldu çok üzüldümde ama çok yakışıklı eşim oldu düğünümde döktürdüm kıskananlar çatladı
Aman kalsam ben kalırdım 33 yaşında evlendim kilolusun yaşın geçti seni kimse almaz bile diyen oldu çok üzüldümde ama çok yakışıklı eşim oldu düğünümde döktürdüm kıskananlar çatladı![]()