- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Hahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemenNasıl içli köfteyi güzel yapabilmiş miyim?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemenNasıl içli köfteyi güzel yapabilmiş miyim?![]()
Sıkıyorsa bulHahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemen![]()
Yok canım hala ailemin yanındayımHamdolsun nevram ..
Dönmedin dimi henüz ?
Allah aşkına de kuzum içine atma,ne demişim,demişsem mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır de bakayım neAslında benim kızdığım bir yorumun olmuştu ama neyse,sevdiğin kişilerle siyaset yapmamak gerek
![]()
Oyunu kendine vermişHahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemen![]()
Seni az çok biliyorum Nevoşum,çok konuşamıyor gibi görünsekte içini dışını güzel kalbini biliyorum.Sevmesem kimseye yapmacıktan yazamamYok canım ben öyle kolay kolay kimseyi unutmam ve sen aklımdasın
Gönüller bir olsun![]()
Boşver ,siyaset yasak zaten,dur merak etme özelden yazayım.Allah aşkına de kuzum içine atma,ne demişim,demişsem mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır de bakayım ne![]()
hahahahaOyunu kendine vermiş![]()
Sağol canımSeni az çok biliyorum Nevoşum,çok konuşamıyor gibi görünsekte içini dışını güzel kalbini biliyorum.Sevmesem kimseye yapmacıktan yazamam![]()
İkinizde içli köfteye verdinizhahahahayapmıştır bu deli inanırım.Dur daha bakamadım bakayım.
Etli sarma aldı başını gidiyorKürdan kebabı ataktaa.. :)
Yaprak sarma da atakta ama ,hem de bayağıKürdan kebabı ataktaa.. :)
Etli sarma aldı başını gidiyor![]()
İkinizde içli köfteye verdiniz![]()
Yaprak sarma da atakta ama ,hem de bayağı
Teşekkür ederim
Aaaa ben etli sarmayı görmemişim bile..
Bende içli köfteye verdim oy.![]()
Ohhh ellerine sağlık canım benim,misss gibi olmuş çok beğendim,yine olsa yine sana verirdim,içli köfteye bayılırım sende harika yapmışsınİkinizde içli köfteye verdiniz![]()
Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim Prenses'imOhhh ellerine sağlık canım benim,misss gibi olmuş çok beğendim,yine olsa yine sana verirdim,içli köfteye bayılırım sende harika yapmışsın![]()