- 28 Ocak 2009
- 34.120
- 56.508
- 1.123
Kürdan kebabıbulca kime verdin kız oyunu,az buraya gel,her gün yemek listeni yazıyorsun az da buralara uğra ,hatta yarışmaya katıl
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürdan kebabıbulca kime verdin kız oyunu,az buraya gel,her gün yemek listeni yazıyorsun az da buralara uğra ,hatta yarışmaya katıl
![]()
Hımmm,bir ara öne geçti ama birinciliği kaptırdı,bakalım az zaman kaldı ,daha değişim olacak mı?Kürdan kebabı![]()
1. Belli olduHımmm,bir ara öne geçti ama birinciliği kaptırdı,bakalım az zaman kaldı ,daha değişim olacak mı?![]()
Yok değiştirmemHımmm,bir ara öne geçti ama birinciliği kaptırdı,bakalım az zaman kaldı ,daha değişim olacak mı?![]()
Yok canım sade yedim yoğurdu nana nin tavsiyesiYoğurduna limon sıkıp,pulbiber de atacak mısın?Ben de hep başlayayım diyorum ,hep erteliyorum,şimdi de limon bitmiş.
Aaa benim poğaça tarifim buHaklısın küçük çocuk olunca hareket etmek zor oluyor
Sende az az yersin
Burada canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yumusak-acma-pogaca.899402/
1.değişmez diyorsun yani,haber aldın mı cimcimeden dönecek mi?1. Belli oldu
Bakalım 2. Kim olacak![]()
Kız ben sana değiştir mi dedim,oylamanın başından beri 3 veye 4 kere 1.değişti de onu dedim,acaba yine değişir mi diye ,Nevreste daha değişmez diyor.İyiyim canımYok değiştirmemnasılsın bu arada.
Bende sık sık yapıyorum sahiden güzel oluyorAaa benim poğaça tarifim buon yıldır can kurtaran ama ben yarım ölçü yapıyorum
Ramazanda ben de yarım ölçü yapmıştım güzel olmuştuAaa benim poğaça tarifim buon yıldır can kurtaran ama ben yarım ölçü yapıyorum
Aradaki fark çok fazla değişeceğini sanmıyorum1.değişmez diyorsun yani,haber aldın mı cimcimeden dönecek mi?![]()
Kusura bakma ben yanlış anladım oyunu değiştirecek misin diye.Aşırı sıcaklardan kafa gittiKız ben sana değiştir mi dedim,oylamanın başından beri 3 veye 4 kere 1.değişti de onu dedim,acaba yine değişir mi diye ,Nevreste daha değişmez diyor.İyiyim canım![]()
Sevindim dönecek olmasınaAradaki fark çok fazla değişeceğini sanmıyorum
Evet geri dönecek![]()
Bizi bırakmaSevindim dönecek olmasına,ben de bir ara girmeme kararı almıştım ,sonra Kazen o akşam yanlışlıkla proluk verince ziyan olmasın dedimdi
,artık iyi mi oldu,yoksa kötü mü oldu bilemedim.
Seni bırakır mıyım hiçBizi bırakma
Yokluğuna dayanamam
İyi olmuş herşeyde bir hayır vardır![]()
Sağol canımSeni bırakır mıyım hiçbak yarışmasam da hep buralardayım
![]()
Hoş geldin gece kuşuselammmm herkese![]()
Hoşgeldin prensesim nasılsınselammmm herkese![]()