Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım siz nasılsınız kuzumHoşgeldin prensesim nasılsın![]()
Bana hiç prensesim demedin,illa adımın prenses olması mı lazımdıHoşgeldin prensesim nasılsın![]()
öfff kıskanççç seniiiBana hiç prensesim demedin,illa adımın prenses olması mı lazımdı![]()
Biz de senimuah muahhhhçok özledim sizleri yaaa
![]()
İyi diyelim iyi olsun canım ,çok şükürhoşbuldum canım siz nasılsınız kuzum![]()
sordğuna göre demekki sen vermedin o yüzden göremiyorsun.Sana verdim oyumu ne olcakBiz de seni,oyunu kime verdin merak ettim
![]()
Prensesin yeri benim için çok ayrı,kkdaki en eski arkadaşımBana hiç prensesim demedin,illa adımın prenses olması mı lazımdı![]()
Nasıl içli köfteyi güzel yapabilmiş miyim?sordğuna göre demekki sen vermedin o yüzden göremiyorsun.Sana verdim oyumu ne olcak![]()
hangi akışta bacı,en son ne yazmışım meselaİyi diyelim iyi olsun canım ,çok şükür
Bende akışta seni takip ediyordum![]()
Hoşgeldin canım nasılsınBiri benimi andı![]()
Arkadaş aktivitelerindehangi akışta bacı,en son ne yazmışım mesela![]()
ooyyy kuzum benim canımsınPrensesin yeri benim için çok ayrı,kkdaki en eski arkadaşım
Sanada sultanım diyeyim![]()
Aslında benim kızdığım bir yorumun olmuştu ama neysehangi akışta bacı,en son ne yazmışım mesela![]()
selam canımcım nasılsın sende hoşgeldinBiri benimi andı![]()
Hamdolsun nevram ..Hoşgeldin canım nasılsın![]()
Ben seni geçen gün fotonu gördüm ,bir topiğe koymuştunooyyy kuzum benim canımsınEskiden daha çok girerdim kk ya ama şimdi öyle değilim maalesef,gözden ayrı olan gönülden ırak oluyor yalan değil mi nevoşum
![]()
Yok canım ben öyle kolay kolay kimseyi unutmam ve sen aklımdasınooyyy kuzum benim canımsınEskiden daha çok girerdim kk ya ama şimdi öyle değilim maalesef,gözden ayrı olan gönülden ırak oluyor yalan değil mi nevoşum
![]()
Hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum prensesim . Sağol canımselam canımcım nasılsın sende hoşgeldin![]()