İnşaallah istediğiniz gibi olur
Hiii ne demek.
Yapacağım inşallah, üşengeçliği bir atayım..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah istediğiniz gibi olur
Hiii ne demek.
Yapacağım inşallah, üşengeçliği bir atayım..![]()
İnşaallah istediğiniz gibi olur![]()
Tamam bekliyorum canım
İnşallah ablacım eklerim resmi sayfana.. :)
Ben elektrikli tarak olduğunu bile bilmiyorum,saç düzleştiricisini demiyorsun değil mi?Kızlar burası belki yeri değil ama birşey soracağım elektrikli taraklar var saçı düzleştiren,hiç aranızda fikri olan var mı?
Ben daha önce ondan kullanıyordum,çok güzel düzleştiriyorKızlar burası belki yeri değil ama birşey soracağım elektrikli taraklar var saçı düzleştiren,hiç aranızda fikri olan var mı?
yok düzleştirici değil canım,bildiğin tarak,elektrikli fişe takıyorsun falanBen elektrikli tarak olduğunu bile bilmiyorum,saç düzleştiricisini demiyorsun değil mi?![]()
Kızlar burası belki yeri değil ama birşey soracağım elektrikli taraklar var saçı düzleştiren,hiç aranızda fikri olan var mı?
Ben de düzleştirici kullanıyorum canım ama ne bileyim tarak daha pratik ve cazip geldi,kararsız kaldım.Çok teşekkür ederim canım.Demek senin kızlar kocaman genç kız oldular da düzleştiricimi kullanıyorlarBen daha önce ondan kullanıyordum,çok güzel düzleştiriyorTarak kısmı plastik benimkinin biraz erime oldu sonra düzleştirici alınca onu kullanmaya başladım.Benim kızlarda düzleştirici kullanıyor..
Aslında saca daha az veriyor.Güzel birşey bulursan tavsiye ederim
![]()
Hadi ya öyle mi diyorsun
Dalgalı bırakıyor onlar canım ya.
Hadi ya öyle mi diyorsunEn iyisi satan bir yerde denemek öyle almak.
Tarak pratik oluyor canımBen de düzleştirici kullanıyorum canım ama ne bileyim tarak daha pratik ve cazip geldi,kararsız kaldım.Çok teşekkür ederim canım.Demek senin kızlar kocaman genç kız oldular da düzleştiricimi kullanıyorlar![]()
Tamam canım uyarını dikkate alacağım,teknosa da falan satıyorlarsa vardır mutlaka denemek için ama orada göremedim,internetten alacaktım vazgeçtim,en iyisi deneyip almak.
Aynen kullanmana müsade verirlerse hemen dene zaten çabuk oluyor. Benim saçım düşman başına zaten pek şekil almaz belkide seninkinde dümdüz olur denemen lazım dediğin gibi.. :)
Marka marka değişir canımHadi ya öyle mi diyorsunEn iyisi satan bir yerde denemek öyle almak.
Ben çok memnundum yıllarca kullandım
Aynen kullanmana müsade verirlerse hemen dene zaten çabuk oluyor. Benim saçım düşman başına zaten pek şekil almaz belkide seninkinde dümdüz olur denemen lazım dediğin gibi.. :)
Seninkinin markası neydi Nevoş?Marka marka değişir canım
Denemek gerekiyor![]()
İnan hatırlamıyorumSeninkinin markası neydi Nevoş?
Bu arada yeni yarışma kategorisi bellimi?Bunu da araya sıkıştırayım dedim
![]()
Ben çok memnundum yıllarca kullandım
Dediğin gibi değişebilir:)
Saç şekli,marka marka değişebilir![]()
Saçta çok önemli
Aynen de öyle marka falan epey önemli kaliteli bişeu güzel sonuçlar çıkarabilir.. :)
Nerdesin çabuk söyle,tatildesin de aşermeyelim diye söylemiyormusun yoksa.Yooo kıskanmam kiİnan hatırlamıyorum
Evde olsam bakardım
Pastalar veya makarnalar olacakBüyük ihtimal pastalar olur
![]()