Saçta çok önemli
Benim kızlardan birinin saçı çok güzel tutar,diğeri çok zor olur ve çabuk bozulur![]()
Aynı benimki iştee, tutmuyor saçım ne yaptıysam bırakıyor aşağı, belime kadar ama sıçan kuyruğu gibi incecik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçta çok önemli
Benim kızlardan birinin saçı çok güzel tutar,diğeri çok zor olur ve çabuk bozulur![]()
Yok canım ailemin yanındayımNerdesin çabuk söyle,tatildesin de aşermeyelim diye söylemiyormusun yoksa.Yooo kıskanmam ki
Hayırlısı olsun canım,makarnalar olsa belki katılırdımArtık oy veririm ancak.
Elimizdeki ile yetinelim
Aynı benimki iştee, tutmuyor saçım ne yaptıysam bırakıyor aşağı, belime kadar ama sıçan kuyruğu gibi incecikNişanımda arkadaşım ay bu saçın hepsi kendini bıraksa nolur aşağı baskı bile yapamaz diye güldü etti, saç bi bıraktı kalakaldı öyle
![]()
Anladım canım,işin şakasıydı o.Seni çok iyi anlıyorum canım,sizin, bizim,tüm ülkemiz için hayırlısı olsun,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Yok canım ailemin yanındayım
Eşim izin almak değil eve bile geleniyor bu sebepke tatil bizim için şimdilik rüya gibi
Hayırlısı olsun canım![]()
Elimizdeki ile yetinelim
Nişanlı mısınEminim çok güzel olmuşsundur
![]()
Sağol canımAnladım canım,işin şakasıydı o.Seni çok iyi anlıyorum canım,sizin, bizim,tüm ülkemiz için hayırlısı olsun,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İyi geceler canımCanlar görüşürüz bu topikten çıktım ben,hepinize iyi geceler.![]()
Amin canım inşaallah
Hiii güzel kalbinden dökülen güzel cümleler canım ablacım. İnş. Güzel kızlarının da görürsün güzel günlerini hayırlısıyla..
Yok nişanlı değilim, evlendim 3 ay önce. :) Ev nişanı diye açık yaptım saçımı onda bile zorlandım, düğünde Allah ne verdiyse sımsıkı topuz ooh miss.![]()
Amin canım inşaallah
Hayırlı olsun canımRabbim birlikte huzurlu,mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah
Topuz en iyi seçim![]()
Pasta hazır mıBu kategori ne yıl gibi sürdü yahu![]()
Pasta hazır mı![]()
Yeni kategorimiz pastalar olacakne pastası yaaa?
Neler oluyor orada?
Ben yokken ohhh![]()