• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Saçta çok önemli:KK66:
Benim kızlardan birinin saçı çok güzel tutar,diğeri çok zor olur ve çabuk bozulur:süslü:

Aynı benimki iştee, tutmuyor saçım ne yaptıysam bırakıyor aşağı, belime kadar ama sıçan kuyruğu gibi incecik :-):-) Nişanımda arkadaşım ay bu saçın hepsi kendini bıraksa nolur aşağı baskı bile yapamaz diye güldü etti, saç bi bıraktı kalakaldı öyle:-):-)

Nerdesin çabuk söyle,tatildesin de aşermeyelim diye söylemiyormusun yoksa.Yooo kıskanmam ki:63:

Hayırlısı olsun canım,makarnalar olsa belki katılırdım:kk77:Artık oy veririm ancak.
Yok canım ailemin yanındayım:KK66:
Eşim izin almak değil eve bile gelemiyor bu sebeple tatil bizim için şimdilik rüya gibi:KK14:
Hayırlısı olsun canım:KK19:

Aynı benimki iştee, tutmuyor saçım ne yaptıysam bırakıyor aşağı, belime kadar ama sıçan kuyruğu gibi incecik :-):-) Nişanımda arkadaşım ay bu saçın hepsi kendini bıraksa nolur aşağı baskı bile yapamaz diye güldü etti, saç bi bıraktı kalakaldı öyle:-):-)
Elimizdeki ile yetinelim :KK60:
Nişanlı mısın:KK200:Eminim çok güzel olmuşsundur:KK19:

Yok canım ailemin yanındayım:KK66:
Eşim izin almak değil eve bile geleniyor bu sebepke tatil bizim için şimdilik rüya gibi:KK14:
Hayırlısı olsun canım:KK19:
Anladım canım,işin şakasıydı o.Seni çok iyi anlıyorum canım,sizin, bizim,tüm ülkemiz için hayırlısı olsun,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Elimizdeki ile yetinelim :KK60:
Nişanlı mısın:KK200:Eminim çok güzel olmuşsundur:KK19:

Hiii güzel kalbinden dökülen güzel cümleler canım ablacım. İnş. Güzel kızlarının da görürsün güzel günlerini hayırlısıyla.. :KK200::KK200:
Yok nişanlı değilim, evlendim 3 ay önce. :) Ev nişanı diye açık yaptım saçımı onda bile zorlandım, düğünde Allah ne verdiyse sımsıkı topuz ooh miss.:KK68::-):-)

Hiii güzel kalbinden dökülen güzel cümleler canım ablacım. İnş. Güzel kızlarının da görürsün güzel günlerini hayırlısıyla.. :KK200::KK200:
Yok nişanlı değilim, evlendim 3 ay önce. :) Ev nişanı diye açık yaptım saçımı onda bile zorlandım, düğünde Allah ne verdiyse sımsıkı topuz ooh miss.:KK68::-):-)
Amin canım inşaallah :60:
Hayırlı olsun canım :KK200:Rabbim birlikte huzurlu,mutlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah:KK36:
Topuz en iyi seçim :süslü:

Back
X