- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
He katiyorum domatesli mskarnaya cok yakisiyo sarmisak seviyosan dene biMakarnaya sarimsakmi katiyosunuzben hic katmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He katiyorum domatesli mskarnaya cok yakisiyo sarmisak seviyosan dene biMakarnaya sarimsakmi katiyosunuzben hic katmam
Salçalı makarnanın yagına atıp yag ile kavuruyorum ozaman da güzel oluyorHe katiyorum domatesli mskarnaya cok yakisiyo sarmisak seviyosan dene bi
bebektom allah ne verdiyse çıkar koy sofrana. iftar sofrasının dört dörtlük düğüb yemeği olmasına ne gerek var düşünme:) ben iftara gitsem kahvaltılık da olsa olur dört dörtlük sofra da olsa olur bi soğan ekmek olsa da. allah kabul etsin bu arada hayrını hayırlı iftarlar :)Hadi iftarcılar menu hazrlayında tuyo alalım. Misafir çağırcam valla sizi bekliom![]()
Mangocum nasilsinbebektom allah ne verdiyse çıkar koy sofrana. iftar sofrasının dört dörtlük düğüb yemeği olmasına ne gerek var düşünme:) ben iftara gitsem kahvaltılık da olsa olur dört dörtlük sofra da olsa olur bi soğan ekmek olsa da. allah kabul etsin bu arada hayrını hayırlı iftarlar :)
sonra bana dua edin koca bulıym diyonuz heHe katiyorum domatesli mskarnaya cok yakisiyo sarmisak seviyosan dene bi
iyiyim margaam seeen:)Mangocum nasilsin
ayy yok canım, ben iftar sofrasına ozenirim. Heleki oruçlu adamın once gozunu doyuracaksınbebektom allah ne verdiyse çıkar koy sofrana. iftar sofrasının dört dörtlük düğüb yemeği olmasına ne gerek var düşünme:) ben iftara gitsem kahvaltılık da olsa olur dört dörtlük sofra da olsa olur bi soğan ekmek olsa da. allah kabul etsin bu arada hayrını hayırlı iftarlar :)
kazen tup bebk mi yapmşNikah olayı aydınlandı mı ya kazenin nikahı varsa kazen tüp bebeği Nasıl denedi![]()
sonra bana dua edin koca bulıym diyonuz heherif bi tencere sarımsaklı makarna yese yanaşır mısınız
yemeyin anacım bekar kızsınız ıssız adaya düşmedikçe yemem ağzım güzel güzel koksun
çok uğraşıyom valla güzel kokmaj için. soğan sarımsak salam sucuk yemem kokmayayım diye
ipeqbojuqu bu müzmin bekar bi tencere makarnaya sarımsak atıyomuş kız
![]()
Ayyy burda ne dedikodular donuyomus ne kazeni ne tum bebegi ya kim diyo bunlari sevabina biri bizide aydinlatsinNikah olayı aydınlandı mı ya kazenin nikahı varsa kazen tüp bebeği Nasıl denedi![]()
Bende iyiyim canikomiyiyim margaam seeen:)
- Yarışma kategorisi : Ramazan Özel Masası (Masa düzeni ve bir tarif) veya Bayram tatlıları
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.
![]()
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Sofranıza verdiğiniz Özel İsim + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 6 Haziran 2016
En son başvuru tarihi : 5 Temmuz 2016
Oylama başlama tarihi : 7 Temmuz 2016
Kazen 'in Nikahı var : 8 Temmuz 2016 Bu sebeple oylama bitiş ;
Oylama bitiş tarihi : 31 Temmuz 2016
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
cok tatlisin cnmBende birincileri diskalifye ettirme,caydirma cabasi icindeyim.yoksa sondan birinci olucam
Ne hain planlarim var bir bilsen
Zafere giden yolda hersey mubah yarismaci arkadaslara basarisizliklar diliyorum
Bana oy verecek pamuk ellerin pc si hic bozulmasin ttnet kutsasin onlari
Oy istemiyorum kurallara aykiri yanlis anlasilmasin kibarligimdan tsk lerimi bildiriyorum simdiden![]()