• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
cok tatlisin cnm :KK66: :21:ozellikle milletin ayagini kaydirma cabani sevdim cok guldummm :) :KK70:birde sen birinci ol ben cekiliom:KK31:daha girmeden yarismadan :)korktum senden mazallah :)))):rolleyes:
O senin tatliigin cnm isin sakasi bunlar yarismaya katilacak kadar malesef maharetli degilim:KK66:
Hele daha onceki katilanlarin yaptiklarini gorunce harbiden tirstim:KK17:birinci olmam icin yarismaya tek benm.katilmam lazim:KK53:poziyif yorumun icinde opuyorum.bebisini saglikla kucagina alirsin ins. Biz bekarlar icinde dua edersen sevinirim hemen rusvet istiyorum:super:hamislerin duasi kabul olur:anne:

O senin tatliigin cnm isin sakasi bunlar yarismaya katilacak kadar malesef maharetli degilim:KK66:
Hele daha onceki katilanlarin yaptiklarini gorunce harbiden tirstim:KK17:birinci olmam icin yarismaya tek benm.katilmam lazim:KK53:poziyif yorumun icinde opuyorum.bebisini saglikla kucagina alirsin ins. Biz bekarlar icinde dua edersen sevinirim hemen rusvet istiyorum:super:hamislerin duasi kabul olur:anne:
ole tabi pasta yarismasi olsa bende katilirdim ama yemek konusuna gelince marifetim varda sunum konusunda zayifim :) amannn maksat eglence :))))
saol kuzum amin
rabbim isteyen herkese naasip etsin... bekarlarada hayirli kismetler versin amin.....:dua::KK200:

HAYIRLI OLSUN BASKANIM kopek konusunu sanki bende okudum ama suan hatirlamiorum...
BIR YASTIKTA KOCAYIN INSALLAH Kazen Kazen En Büyük KK

Salçalı makarnanın yagına atıp yag ile kavuruyorum ozaman da güzel oluyor
He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis:deli:

Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen:kusmuk:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah :halay:hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun

He guzel oluyo olmasinada @mangolubira bize yasakladi sarmisak ve turevlerini onun tezlerine gore evde kalmamixin nedeni sarmisak yememizmis:deli:

Ayyy boyle soyleyince kendimi taskopru hibi sarmisak kokusuyla heryero dolasan biri gibi hissettim kendimden tiksindim resmen:kusmuk:

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz duydun mu sarmisagi birakinca kocayi bulucaz insallah :halay:hado vatana vede millete hayirli ugurlu olsun
Iyide ben ztn yemiyorum sonuc ortada demeki suclu sarimsak deikmis;)

Herkese iyi iftarlaree burdaaa yenildi yemekler 1 saat oldu siz hala acmadiniz sanirimmm...mksafirlerim.vardi simdi gittiler 2 cocukla yaptim yapacagimu helal olsun bana:rapci::KK9:
Ayy darisi basimiza.biz yurtdisindayiz dahaa 1 saatimiz var .bizim gibi olan gurbetcilere iyi iftarlar dilerim...ezan sesimiz yok ramazan topumuz yok .turkiyedekiler cok sanslisiniz bacilarimm...

Ayy darisi basimiza.biz yurtdisindayiz dahaa 1 saatimiz var .bizim gibi olan gurbetcilere iyi iftarlar dilerim...ezan sesimiz yok ramazan topumuz yok .turkiyedekiler cok sanslisiniz bacilarimm...
ay bizdede top atilmadi ya sok oldum alismistim ne guzel (turkiyedeyim)
olsun yerine getiriosan gorevini ne mutlu sana ...bu arada haftan 1 hafta yazio sasirdim .. bu arada hangi ulkedesin?

Back
X