RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar Dua'ya katılım çok az devamlı okuyan arkadaşlar belli Allah razı olsun.Kimse okumak zorundada deil fakat madem başladık bunu bitirelim.

Arkadaşlar duası okunmamış 18 arkadaş toplam dua: 5634
Duası tamamlanmayan 3 arkadaşın eksik duası toplamı:190
Alminnanın toplam okuduğu : 220

5634+190:5824-220:5604

Yani toplamda 5604 duayı bölüşeceğiz arkadaşlar.Regli olanlarda alsın.1 Hafta süremiz var.Bundan sonra tabloya eklenenlere dua aokunmayacak ne yazıkki.Rabbim kabul etsin inşAllah.

ben 1-2 güne başlıcam inşallah okumaya,

yehan benım eşimde bı kere bana bı kelıme kullanmıstıı bnde hıc o kelımeyı unutmuyorum ınsanın ıcınden cıkmıo ewet sinirle sölenıo ama önemlı olan ona hakim olabılmek..ama emınım kı çokk pişman olmuştur eger onun deger werdıgı bırını sıldıysen ona kızmıstır

değer verdiği birini silmedim ben. ortada böle bi durum yok malesef. ben biraz sert mizaclıyım ve bunun adı vicdansızlık mı oluyor

abla yine ekisi gibi devam etsin, çünkü isim zikrederek okuyoruz sonuçta...katılım olmazsa da bırakalım artık

gönül işi bu zorla olmaz ama böyle de arkadaşların duası beklemede kalıyor

misyamancım önemli deil cnm benim duanı ederken sıradaki tüm arkadaşlara diye niyet et.

yehancım 1 haftada kaç tane okuyabileceksen onu al cnm toplu okuyoruz artık.Yoksa bitmeyecek.

missyaman Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Canım senin adına sevindim. İnşallah darısı bu topikteki herkezin başına. Aminnnnnn :nazar:

abla ama o şekilde karışmaz mı ? isimlere alsak duayı daha iyi olur. ben şimdi toplu olarak sana 150 desem mesela, x e y ye z ye die dağılımı nasıl olucak ? sıradaki arkadaş kimse ona 20 tane okuyarak başlayabilirim

Özlemcim bende çok isterdim ismime okunsun ama ne yazıkki bu şekilde çok zor oluyor kaç günde bitiremedik bırakırsak hiç olmaz herkese okunsun toplam duamızı edelim.Yoksa bitirmek zorunda kalacağım duaları.Regli olanda lütfen rakam söylesin.

ama okuyalımmm ısım ısım o nıyetle basladıkkk ozlem haklı bıze ısmımızle okunduuu katıln katılsınnn bn herkese ayrı ayrı okumak ısterımm zaten paylaşsakta yıne almayan almaz kı

ablacım isim zikretmeyeceksek hiç okumayalım boşver...sen de haklısın sonuçta katılım olmayınca çare bulmaya çalışıyosun :KK50:

Son düzenleme:
Duamız: Rabbim her şeyi en iyi bilen en iyi işiten sensin kalbimize gönlümüzden geçenide en iyi sen bilirsin.Mevlam Alemlerin Efendisi Peygamberimiz MUHAMMET MUSTAFA s.av. yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirme.Senden isteyecek yüzümüz yok ama YA RAB dua okumaya niyetlendiğimiz sıradaki arkadaşlarımızın ,bu arkadaşlara dua okuyan arkadaşlarımızında gönlünden geçeni hakkında hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et.Amin

rainbow bence aynen devam edelim ya :KK43: sen ben bir kaç arkadaş regl oyuzden bitsin yeniden hızlanıcaz bak görürsün lütfen yarıda bırakmak yok hastalığım tam bitsin ben çokca alırım gerçekten :KK43::KK43:

ben okumuyordum epeydir ama gerçekten çokça alabilirim. hem okuduğum kişiye faydası var hemde bana sonuçta. ben baştan 20 tane alıyorum. hangi arkadaşa okunacaksa ? bu gece sabaha kadar epey devam ederim ablam..

çoğu kişi regli ondan bence. çok az kişi kaldı artık herkes çokca alır :KK43: ben herkes okusun diye azar azar alıyordum mesela şimdi kasarız bitiririz biz niyetimizi bilelim Allah görür zaten...

Peki arkadaşlar ama lütfen biraz daha özen.Hep söylüyorum dua aslında kendimize.

Lütfen topluca okumayın o zaman bana şu arkadaşa şu kadar deyin olur mu.Hak altında kalmayayım bölüştürürken.Hadi kızlar güveniyorum size.Benim reglim cumartesi gecesi bitiyor ne yazıkki uzun sürüyor ama inanın çok özledim okumayı arada dilime geliyor hatırlayıp bırakıyorum.Ayetel kürsi zırhh nasıl koruyor bizi bilsenizzz..

X