RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Tatlımmmm çok şükürrrrrrrrrrr
Ne hayırlı bir haber verdin bizeeeeeeee
Maaşallah Allahım hayırlısıyla kucağında a göstersinnnnn
Dualarını kabul etsin Allahım aminnnnnnnnnnn

Allahım hayırlısıyla nasip edecek zamanı gelince o da olacak inşallahhhhhh

çok çok tebrik edrim.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın Allah'ın izniyle...

yüce mevla o duyguyu bize de yaşatır inş...

inşAllahhh hepimize bebeklerımızı kucagımıza almayı onları koklamayı buyutmeyı nasıp etsın Allah
hepimiz bu guzel duyguyu doyasıya yasayalımmm...

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah çok sevindimmmm

Evet tatlım çok şükür ki sağlığım yerinde ve döngüm normal işliyor bu çok önemli
İnşallah bebişime verme fırsatım olur zamanı gelince

zerbascım ilk günler ağrı oldu evet ama regl oldum oyuzden ona yoruyorum şuan yok şükürler olsunki ama ağrı olması iyi bir belirtiymiş benim tek derdim sık idrara çıkıyorum okadar :)

evet haklısın sonrasında regl oldun nasıl anlayacn..ağrı oluyo ve akıntı inş hayırdır..saol tatlım..

Hayırlı olsun canııım Allah kucağına almayı da nasib etsin inşallah,
kaç gündür haber bekliyordum senden güzel haberle dönmene çoook sevindim, kan tahlili yaptırdın mı

eşim zaten yanımdaydı..bnm gunum cok gecmıstı bılıyorsunuz..bugun keseyı görduk elhamdulıllah..
doktorm dedı kı dur sakin olllll böyle yaparsan keseyı göstermem sana dedı zaten mujdesını de ıstedı..
annemı aradım kolları ağrıyomus dedım torununu tasıyamazsın sen dedı
tabı cıglık dua
öyle güzel duygular kı Rabbım yarıda bırakmasınnn.
bılıyorsunuz ben daha önce kımyasal yasamıstım o yuzden ıdrarda kanda cıktıgı halde kımseye söylemedım..
keseyı görunce haber werdık herkese..

canım benim ya ne kadar güzel çok sevindim gerçekten Allahım bebişini sağlıkla aldırsın kucağına inşallah...darısı başımıza bize bol bol dua et hamilenin duası tutar :):) bizide ihmal etme neler yaşıyorsun neler hissediyorsun anlat bize :)

Allaaaaaaaaaaaahhhhh süper bu yaaaaaaaaaa kalkın kalkın halayaaaaaaaaa dililililili teeeyyyy teeeeeeyyyy

canııııııııııııııııımmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin, sağlıklı, vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

dua et kız bize de

şu durumda halaya bende katılabilirimmmmmmm tey teyyyyyy

şu durumda bende halaya katılabilirimmmm tey tey teyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…