RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geçende annem bahsetmişti, o da tvde izlemiş. Normal mantar sote yapıyosun. soğanlı domatesli yeşil ve kırmızı biberli. sonra o mantar soteyi bi borcama yayıp üstüne kaşar peyniri rendeliyosun. herşeyini hazırladım, bi 5 dk fırında dursa yeter. mantarı zaten pişti, sadece kaşarı eriyecek.

hayırlısıyla olsun da hiç önemli değil canım ben işten çıkarım zor olur biraz ama Allahım yardım eder

Soğan suyum anca ılıdı içiyorum.Tadı kötü değil soğanı sevdiğim için bana kötü gelmedi.Çay gibi içiyorum :44:

cnm benim bende 4. günüm soğan kürü yapıyorum..regl biter bitmez başladım...ilk başta içemedim şimdi ılıdıktan sonra burnumu tutup bir kere de bir bardağı içiyorum..

alıştım içiyorum rahat..ilkte yapamayacm dedim midem çok hassastır herşeyi içemem ama bir gayret içtim alıştımda...

bu arada loori- firarperest-cigdemd arkadaşlara dün 10'ar tane okudum dua...bu günde 10'ar tane okudum cnm...Allah kabul eder inş..

kızlar ne kadar hızlı ilerliyo bu topik valla geri dönüp okuyamıyorum...

benimde 8.günüm canım 4.günde geldi kırmızılar okuduğum kadarıyla adet olursak bırakmamak gerekiyormuş bende bırakmadım ama inan faydalı olduğunu düşünüyorum :)

kesinlikle canım kesinlikle bebişlerimiz biraz inatçı olabilir ammmaaaaa zamanı geldiğinde geleceklerrrrrr
Dualarla tedavilerle olacak ama olacak Allahımın izniyleeee

evet canım aynen öyle şunu bilmek gerekir artık herşeyin çaresi var eninde sonunda olacak o bebiş.erken geç ne fark eder yaşıcağımız duygular zaten aynı aksine geç oldukça okadarda kıymetli olucak.hemen olsa emin ol kıymeti kalmaz biz de kendimize eşimize vakit ayırmaya devam edeceğiz :)

benimde 8.günüm canım 4.günde geldi kırmızılar okuduğum kadarıyla adet olursak bırakmamak gerekiyormuş bende bırakmadım ama inan faydalı olduğunu düşünüyorum :)

evet cnm adet gelirsede devam ediliyo iyi yapmışsın bırakmamışsın..devam..ben adet bitiminde başladım 4.günüm bugün ilkte içemem dedim ama iki üç günde alışıyo insan bende alıştım içiyorum...

bende faydasını duydum iyi diyorlar bu ay başladım inş sonunuda getiririm..sende karsıklarda ağrı yapıyo mu bide akıntı felan bende yapıyo normal mi tatlım bu bilemedim..

Ben geldim kızlaarrrr
benimle birlikte kırmızılarımda geldi tabi kiiiiii
nasılsınızz

hayırlısı tatlım..inş tez zamanda bebişine kavuşursun..hayırlı bir evlat yüce mevlam verir sana...

benim bu 5.denemem her kırmızılar gelince üzüldüm fakat bir hafta sonra tekrar bu sürecin başlayacağını düşündükçe yüce mevlaya şükrettim..

inş bekletmz bebişin tez zamanda gelir...

Evet bu sayede evlilik yıl dönümümüzde yani haziranda kociş beni tatile götürecek başbaşa tatile gitcezzzz söz verdi banaaaaaa
o dönemde bebişimiz olursa hem çok ağırlaşmamış olurum bendeee
bir de defter aldım bi tane ona da duyularımı yazacağım bebişime

herkese hayırlııı aksamlar...
uzun bı aradan sonraaa geldımmm cok şükür
agır uyku nöbetlerım bilg basına oturmama engel oluyor demıştımm
demek kı uyku gercekten önemlı bı belırtıymısss
Elhamdülilllah
çokk şükürler olsun kiiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMM
RABBIM herkese benım gıbı aylarca yolunu gözleyenlreee dua edenlere okuyanlara nasip etsin inşAllah..
dua okuyamadım kaç gundur ama fazla fazla okuyup inşAllah acığımı kapatırım
Allah herkesten razı olsunnnn
bu topikteki duanın gucune zaten basından berı ınanmıstımm..
bugun turbeye gıttım bebek ıcın orda dua etmıstım gecen sene
bugun ınanan topikten aklıma ısmı gelenlerede dua ettım..

bak ne güzel çocuk olduktan sonra artık hayatımız çocuk olucak oyuzden tadını çıkar herşeyin.defter fikri çok güzel şimdiden konuşucaksın bebişinle büyüyünce helede kız olursa da ona verirsin :)

canımmmmmmmmmm hayırlı olsun çoooooookkkkk sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oyyy oyyy taze anneecik çok sevindim çokk :):)

zerbascım ilk günler ağrı oldu evet ama regl oldum oyuzden ona yoruyorum şuan yok şükürler olsunki ama ağrı olması iyi bir belirtiymiş benim tek derdim sık idrara çıkıyorum okadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…