RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Geçmiş olsun feryalnur.. en kısa zamanda en sağlıklı günlerine kavuşmanı dilerim. stres yapmamaya çalış. ne kadar elde olmasa da..

idare eder canım ne olsun. yarın yapmayı düşünüyorum gelen giden olmazsa. canım sıkkın biraz, fazla düşünmüyorum akışına bıraktım..

aşı süper olmuş cnm..benim yaşım biraz geçmişti malesef..bende kahve koliğim cnm amaaa napcammm bilmemmm..kafeinsiz içmek gerkiyomuşşş

iyi akşamlar hatunlar ....
feryalnur geçmiş olsun cnm sen tedavini ol sonra bebiş gelsin
missyaman tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah....

şifa olur inşAllah.ben az önce içtim ama midem bulandı bu sefr 15 gün bitermi bilmem:) Allah kabul etsin.

Ben geldim kızlaarrrr
benimle birlikte kırmızılarımda geldi tabi kiiiiii
nasılsınızz
Sağlık olsun cnm benim en azından rahatladın gelecek aya inşAllah bebiş gelsin kırmızılar değil :)

Feryalcim güzelim benim canım arkadaşım.Rabbim şifasını versin inşAllah.Arkadaşımdada aynı durum var oradan biliyorum sağlığı etkileyecek bir duurm değil ama dediğin gibi hormonla birlikte büyüyormuş ama bir rahatsızlık vermiyor ferah tut içini benim canım arkadaşım.Rabbim şifanı versin inşAllah.Sen lütfen ilaçlarını aksatma hormonu baskıla zaten doktorun seni yönlendirecektir.Öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…