RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hayırdır tatlım senin neye moralin bozulduuu canımmmmmm

canım doktora eski sonuçlarımıda götürmüştüm mr sonucumu falanda götürdüm beni endokrin.polikliniğine sevketti yarın oraya gideceğim.Hipofizde adenom var tedavim i ordan olacakmışım.

tatlım açıklayabilir misin anlayamadım ben yaaaa:KK17:

canım benim prolaktin sorunum var uzun yıllardır ilacı bırakınca fırlıyor zamanında emar istemişti doktor çektirmiştim ama o ara tedaviyi bıraktım sürekli ilaç içmeyeyim dedim o ara bebekdüşüncem yoktu.şimdiki doktoruma mr sonucunu gösterince hipofizde 6*5 mm adenom var yani iyi huylu tümör hep orda kalıyor, ilaç içmediğin zaman fırlıyor prolaktin, oda yumurtlamayı engelliyor.İlaç sadece artmasını engelliyor yok etmiyor canım.Üzüldüğüm nokta hep bu prolaktin belasını çekicek olmam ama Rabbim beterinden korusun

herkese hayırlııı aksamlar...
uzun bı aradan sonraaa geldımmm cok şükür
agır uyku nöbetlerım bilg basına oturmama engel oluyor demıştımm
demek kı uyku gercekten önemlı bı belırtıymısss
Elhamdülilllah
çokk şükürler olsun kiiiiiiiiiiiiii
HAMİLEYİMMMM
RABBIM herkese benım gıbı aylarca yolunu gözleyenlreee dua edenlere okuyanlara nasip etsin inşAllah..
dua okuyamadım kaç gundur ama fazla fazla okuyup inşAllah acığımı kapatırım
Allah herkesten razı olsunnnn
bu topikteki duanın gucune zaten basından berı ınanmıstımm..
bugun turbeye gıttım bebek ıcın orda dua etmıstım gecen sene
bugun ınanan topikten aklıma ısmı gelenlerede dua ettım..

tebrik ederim canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindimmmm

canım benim prolaktin sorunum var uzun yıllardır ilacı bırakınca fırlıyor zamanında emar istemişti doktor çektirmiştim ama o ara tedaviyi bıraktım sürekli ilaç içmeyeyim dedim o ara bebekdüşüncem yoktu.şimdiki doktoruma mr sonucunu gösterince hipofizde 6*5 mm adenom var yani iyi huylu tümör hep orda kalıyor, ilaç içmediğin zaman fırlıyor prolaktin, oda yumurtlamayı engelliyor.İlaç sadece artmasını engelliyor yok etmiyor canım.Üzüldüğüm nokta hep bu prolaktin belasını çekicek olmam ama Rabbim beterinden korusun

Üzülme tatlım Allahım çözülemeyecek dert vermesin bakalım endokrinde ne diyecekler nasıl bir yol izleyecekler çok şükür sağlıklısın ancak kontrol altında tutulman gerekiyorrr
benimde göğüslerimde 18tane kist var bende devamlı kontrol altındayım çok şükür başka bişeyimiz yok tatlım benimmmmmmm
ilaçla rayına girer Allahımın izniyleeee:KK16::KK16:

Elhamdülilllah
HAMİLEYİMMMM
RABBIM herkese benım gıbı aylarca yolunu gözleyenlreee dua edenlere okuyanlara nasip etsin inşAllah..

Hayırlı uğurlu olsun canım :))Allah herkesi yavrusuna kavuştursun :KK16:

feryaaaall canım benimmmmm, aklım sendeydi bugün baktım ama göremedim...geçmiş olsun canım, tedavini sakın ama sakın aksatma, şükür ki iyi huyluymuş....yine dostinex verdi mi peki, bi de diğer bölüme ne zaman gideceksin, tüm detaylarından haberdar et beni tamam mı

Üzülme tatlım Allahım çözülemeyecek dert vermesin bakalım endokrinde ne diyecekler nasıl bir yol izleyecekler çok şükür sağlıklısın ancak kontrol altında tutulman gerekiyorrr
benimde göğüslerimde 18tane kist var bende devamlı kontrol altındayım çok şükür başka bişeyimiz yok tatlım benimmmmmmm
ilaçla rayına girer Allahımın izniyleeee:KK16::KK16:

İnş.canım sanada çok çok geçmiş olsun dediğin gibi sürekli takipte olucaz şükür ilaçla düşüyor kötü huylu olmasınlarda.Sen nasıl oldun sancıların geçtimi biraz canım dinlendinmi

Herkese merhaba arkadaşlar :) Bugün şehir dışındaydım nasıl yorucu bir gündü anlatamam,hala kendimde değilim... yeni geldim ofise birazdan eve atacağım kendimi.Öğleden sonra evde olmayı hayal ettim elimde çay, pijamalarım ve tv karşısında keyif yapmak bu kadar özlenir.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Yeni hamile haberlerini bekliyorummm:KK16:

Çok geçmiş olsun canım..dediğin gibi Allah beterinden korusun kontrol altına alınabilecek bir hormon değişimi sanıyorum.Zaten bizi hormonlar yönetiyor,yeterki bizde onları yönetmeyi bilelim:))

İnş.canım sanada çok çok geçmiş olsun dediğin gibi sürekli takipte olucaz şükür ilaçla düşüyor kötü huylu olmasınlarda.Sen nasıl oldun sancıların geçtimi biraz canım dinlendinmi

Evet canım takip takip takip endokrine ne zaman gideceksin?
dalga geçiyor benimle sancım battaniye altında iyiyim kalkıyorum kötüyüm bir bütün olarak yaşayacağım sanırım bu akşam battaniyeyleee:KK1::KK1::KK1::KK1:

geçmiş olsun canım, tümörü tamamen yok edecek bir yol yokmuymuş

Feryalnur çok geçmiş olsun...Allahım beterlerinden saklasın seni herşeyin başı moral oyuzden moralleri hep yüksek tutmamız lazım.doktorlarımızıda ihmal etmememiz lazım ..

Elhamdülilllah
HAMİLEYİMMMM

Ohh maşallah bebiş haberleri çoğalıyor ne güzel ne güzel.Tebrik ederim missyaman Allah sağlıklı,sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.:KK9:

kızlar iyi akşamlarrrrr feryall cnm çok geçmiş olsun tatlım tedavini aksatma bidaha cnm biz sağlıklı olacağızki bebişler gelsin cnm kendine dikkat et tatlım

Çok geçmiş olsun canım..dediğin gibi Allah beterinden korusun kontrol altına alınabilecek bir hormon değişimi sanıyorum.Zaten bizi hormonlar yönetiyor,yeterki bizde onları yönetmeyi bilelim:))

çok saol canım stresten çok uzak durmam lazım oda tetikliyor

Evet canım takip takip takip endokrine ne zaman gideceksin?
dalga geçiyor benimle sancım battaniye altında iyiyim kalkıyorum kötüyüm bir bütün olarak yaşayacağım sanırım bu akşam battaniyeyleee:KK1::KK1::KK1::KK1:

yarın sabah gidicem sanım endokrine aman sıcak tut kendini benimde regli bitiyo gibi çok şükür sancı falan kalmadı.

geçmiş olsun canım, tümörü tamamen yok edecek bir yol yokmuymuş

canım ameliyat var ama oda sürekli tekrarlıyormuş o yüzden ameliyat bana uzak.Bakalım yeni mr verirler heralde canım.

Feryalnur çok geçmiş olsun...Allahım beterlerinden saklasın seni herşeyin başı moral oyuzden moralleri hep yüksek tutmamız lazım.doktorlarımızıda ihmal etmememiz lazım ..

Çok sağol canım aynen canım moralimi acil toparlamam lazım çok şükür karamsar bir yapım yok yarın kendime gelirim Allah'ın izniyle.

çok saol canım stresten çok uzak durmam lazım oda tetikliyor

yarın sabah gidicem sanım endokrine aman sıcak tut kendini benimde regli bitiyo gibi çok şükür sancı falan kalmadı.

canım ameliyat var ama oda sürekli tekrarlıyormuş o yüzden ameliyat bana uzak.Bakalım yeni mr verirler heralde canım.

Çok sağol canım aynen canım moralimi acil toparlamam lazım çok şükür karamsar bir yapım yok yarın kendime gelirim Allah'ın izniyle.

Çok şükür tatlım benimki de bitince hemen çalışmaya devammmm:KK1::KK1::KK1:
Yarın dönüşte haberlerini bekliyoruz o zaman eşim geliyor ben şimdi çıkmalıyım sonra yine görüşürüz şekerlerrrr:KK16:

eşim zaten yanımdaydı..bnm gunum cok gecmıstı bılıyorsunuz..bugun keseyı görduk elhamdulıllah..
doktorm dedı kı dur sakin olllll böyle yaparsan keseyı göstermem sana dedı zaten mujdesını de ıstedı..
annemı aradım kolları ağrıyomus dedım torununu tasıyamazsın sen dedı :-)
tabı cıglık dua :-)
öyle güzel duygular kı Rabbım yarıda bırakmasınnn.
bılıyorsunuz ben daha önce kımyasal yasamıstım o yuzden ıdrarda kanda cıktıgı halde kımseye söylemedım..
keseyı görunce haber werdık herkese..

cnmm hayırlı olsunnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:..Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin..ya nasıl sevindim anlatamammm..bu kasım ayı çoğumuza müjde getirecek bellii..hadi bakalım darısı başımıza tez zamanda inşallah..:KK49::KK49::KK49:

X